lørdag den 26. december 2009

Diwali lys

Happy Diwali, alle!

Jeg fandt denne begonie, som syntes at spejle udseendet og stemningen i julen så godt, at jeg besluttede at gøre hende til stjerne på dette indlæg. Er det bare mig, eller ser du det fyrværkeri i det første foto og diya i den anden også?

Jeg ved, dette indlæg er en smule for sent, og jeg har ønsket dig et par dage siden, men kampen for god over det onde var bogstaveligt finder sted i mig. Jeg var helt blive smækket omkring det sted, som den mest pestilential influenzavirus, der nogensinde har været, og så mange fyrværkeri, som blev tændt udenfor, jeg kunne mærke ti gange så mange blinkende og brænder i mit hoved.
(Hvilket er grunden til jeg kontrollere, om jeg stadig grebet af tørstige fantasi om de første 2 billeder)

Og for at være så pænt om det, vil jeg efterlade dig med et par billeder af den ægte vare, som jeg så udenfor. Af den måde er børnene stadig i fyrværkeri stemning over hele Mumbai. Jeg elsker den farverige dem, men helt hader larmende dem, der forlader mig med en ringetone zzzzing i mine ører.
Med alle de flotte fyrværkeri, der opfandt hvert år, jeg ville ønske, de ville bøje deres kreativitet en lille smule til at komme med nogle ikke-forurenende dem snart.

Men er de ikke bare glade for øje, smuk?
Suk ... ! Jeg elsker festivaler!
Enhver festival. Af enhver religion, stat eller nation. Noget, der bringer glæde og fest er altid en god ting, er det ikke?
Og slik er ikke halvt dårligt, enten.

tirsdag den 22. december 2009

Dommeren at afsige kendelse om Fitial's Anti-foederale Retssag Inden 28 november

November 9, 2009
Et minuts løsning var udstedt af dommer Paul Friedman i US District Court for District of Columbia om en konference telefonsamtale sted mellem dommeren, CNMI og amerikanske advokater afholdt den fredag, 6 November, 2009. Kendelse lyder: Minut Entry for sagen afholdes inden dommer Paul L. Friedman: Telefon konference på pladen 11/6/2009. Sagsøgtes svar [56] Supplerende Forslag til sagsanlæg på grund af 11/13/2009. Svar på grund ved lukketid 11/18/2009. Motion Høring sæt til 11/23/2009 @ 9:30 i Retssal 29A før Dommer Paul L. Friedman. De Saipan Tribune citerer guvernør Fitial's "særlige rådgivere", Howard Willens at sige, at dommer Friedman sagde, at han afgav en udtalelse om retssag før November 28, 2009.

Fra Tribune: Willens sagt, at Friedman fortalte både CNMI og Justice Raad, at han arbejdede på sin udtalelse om Commonwealth's tidligere forslag, der søger et foreløbigt påbud af udvalgte bestemmelser i den konsoliderede naturressourcer Lov og Retfærdighed's forslag om at afskedige den federalization retssagen.

Den CNMI gennem advokat Jenner & Block advokatfirma, der blev indgivet den 2 november 2009, et memorandum til støtte for det forslag til foreløbige forbud, som forsøger at stoppe gennemførelse og håndhævelse af DHS forordninger, der blev bekendtgjort den 27 oktober, 2009.See denne tidligere post for mere information om de seneste tiltag omfatter retssagen og sidebjælken linkfor alle de stillinger og links til retsdokumenter.

onsdag den 16. december 2009

Elektrisk Guitar

Anskaffelse af en elektrisk guitar?
Så skal du begynde hos Soundsourze. Hvad enten du kigger efter basser, trommesæt, elektrisk guitar, blæs tilbehør, forstærker, piano eller indspilningstilbehør, er www.soundsourze.com leveringsdygtige.
Ved at bruge http://soundsourze.com er du altid sikret en hurtig levering og 2 ugers fuld returneringsret.
Hos Soundsourze kan du finde instrumentet til dig, ligegyldigt om du er virkelig dygtig eller ganske nybegynder. Deres produkt kommer selvfølgelig sikkert frem til dig. Der gøres en del ud af at indpakke varerne fornuftigt. Det er enkelt og smertefrit. Når du køber gennem Soundsourze.com modtager du per definition en fortrinlig pris, top kvalitet, samt den bedste service.

søndag den 13. december 2009

Platform


6x6 olie på plade
$ 100 + $ 6,50 s / h
Jeg arbejder på nogle underjordiske scener og nyder de mærkelige lyseffekter fundet i underføringer af NY. Jeg ønsker at gøre et stort maleri af scenen ovenstående og tænkte jeg ville gøre det mindre målestok version. Problemet er, at dens meget passer ind i et lille rum. Jeg synes, at forsøge at få hele kroppen ind i en 6x6-format er for restriktiv. Jeg befinder mig at komme tættere og tættere på maleriet, forsøger at slibe kanterne af min pensel og maling små detaljer. Heldigvis havde jeg til at stoppe dette er at gå til gymnastik, og så endte det, før jeg fik alt for stram.

E Train

12x8 olie på plade
Spørg Castle Galleri om dette maleri.

Dette blev gjort en uges tid siden, og jeg tog det til Indiana med mig for modtagelse. Jeg arbejder på en lignende scene med en længere betragtning af toget og flere passagerer. Jeg var virkelig stolt af dette maleri, når jeg færdig med det. Min favorit del, mærkeligt nok, er overvejelserne om pole af den mand!

lørdag den 5. december 2009

10 DEEP

Første leverance af 10 dybe netop faldet på SWITCH AJAX


lørdag den 28. november 2009

JOSEPH Whitfield HOUSE - 822 BRED


822 Broad St., 1980.

Det usædvanlige hus på 822 Broad St. blev bygget før 1913, sandsynligvis af Joseph Whitfield, som boede i huset i løbet af 1910'erne. Whitfield var en maskinarbejder, der blev en Quarry Superintendent med City Engineering Department i slutningen af 1920'erne.

Huset er usædvanligt for beskæftigede materialer - mursten står med stuk gavle, hver med blyindfattede ovale vinduer.

Mr. and Mrs Whitfield boede i huset indtil slutningen af 1940'erne, da det viser sig, at kun hans kone fortsatte med at bo i huset. Af 1952, blev det besat af Marcus Edgerton, som fortsatte med at bo i huset i 1960'erne.


822 Broad, 06.27.09

Den lille virksomhed bygning sidder i den bagerste gård, står Grøn St., som var kendt som \ "B Street købmandsvarer \" og drives af Salley Pulley i midten af det 20. århundrede.

Find denne plet på et Google Map.


36.011608, -78,91927

søndag den 22. november 2009

Lad os blive hoert!

Velkommen til dette forum for fri og åben udveksling af idéer og synspunkter i den tro, som EU-medlemmer, du har ret til at høre, og til at blive hørt.

Brødre og søstre, er vores union bliver ødelagt af vores såkaldte ledere. Vi er bevidst holdes i mørke. Dette er vores fagforening, det er vores medarbejdere tager bestikkelse og narkotika, skjule ulovlige våben og narkotika på vores ejendom, mens Frank Spencer installerer den person, der er tættest på korruption, Pete Thomassen til en magtposition. Hvad foregår der her? Hvorfor er vi står for dette?

Deltag i diskussionen. Gør dit indlæg meningsfyldt og alle (Rådet læser dagligt), der kommer til at læse disse kommentarer vil se dit tage på spørgsmål.

Bemærk: For instruktion om brugen af denne nye og kraftfulde forum tjek den youtube video.


mandag den 16. november 2009

Banjo Picker Sherwood paa Champoeg

Sherwood Historical Society's Clyde Liste spiller, mens løgnhals venter flere kunder på Champoeg September 6, 2009. Det var den årlige Champoeg Farmstead Day. Det billede blev taget af noterede kunstner / fotograf Fred K. Hahn af Lake Oswego. Fred har produceret en stor samling af oliemalerier, der illustrerer de traditionelle håndværkere på arbejdspladsen og historiske figurer af det 19. århundrede.

fredag den 6. november 2009

GTUG Campout - 3 Day Hackstravaganza

Silicon Valley Google Technology User Group (GTUG) afholdt den første GTUG Campout, en 46 timer Hackathon, i weekenden den 7-9 august. Næsten 200 udviklere, designere og erhvervslivet mennesker kom til at bygge applikationer ved hjælp af Google-teknologi, der fokuserer hovedsageligt på Google-Wave API.

Arrangementet var intens, der spænder over 3 dage. På det tidspunkt havde deltagerne til at pitche idéer, danne hold, og kode som dælen til at have en fungerende prototype til demo af søndag aften.

Fredag aften havde vi mere end 50 pladser. Bagefter, folk havde en chance for at blande sig og finde hold, at de ønskede at arbejde med. Whiteboarded Grupper og diskuteret deres ideer, begyndte derefter at arbejde hårdt. Over 30 coders arbejder stadig på fortidens 2:00 lørdag morgen.


Søndag aften havde vi 32 præsentationer af arbejdstiden ansøgninger efterfulgt af træ nikkel stil stemme for at finde en vinder. Publikum valgte Videowave, en bølge gadget, der giver mulighed for synkroniserede visning af videoer fra YouTube. De blev tildelt 1 lader til Google I / O-'10, 2 G1-telefoner, og frokost med medlemmer af Wave team.

Screenshot af Videowave i aktion

Listen over vindere:
1. plads: Videowave, ved Solomon Wu, Aaron Tong, Nelson. (deres blog)
Gadget-webadresse, Open Source ActionScript Wave library2nd sted: H3LP, ved Jen McCabe, Steve Okay, Stig Hackvan, Andrey PetrovAndroid app og mobil web-app til akut lægehjælp situationer. Hvis lanceret, app lokaliserer du og underrette myndigheder og redningstjenester contacts.Mobile web-vers: al3rter.appspot.com3rd sted (3-vejs uafgjort) PoppyWave, ved Hitesh Parashar, Van Riper, Kewaljit, David Elliston, Dave Lyman, Prathap Nimal, Dave Neubaur , Toby Morning, Perrine CramptonWave-mail-gateway, som lader ikke-Wave-brugere til at deltage i Wave.Robot: poppywave@appspot.comBeerTime Bot af Jason Katzer, Aaditiya Bhatia, Joe MulvaneyMeasures fjendtlighed niveau i en bølge. Hvis der er for højt, hijacks tråd og geolocates deltagere og foreslår i nærheden drikke etablering. Robot-og gadget components.Robot: bartimebot@appspot.com, Gadget XMLOpen indkøbt kode: beertime, meetuptimeCutebox, som Audrey Roya Wave gadget - JS legetøj til tegning og redigering søde æsker med din Wave friends.Gadget webadresse, GitHub repoCongratulations til alle vinderne og andre deltagere, der arbejdede så hårdt! Også tak til Googlere, der hjalp ud og besvarede spørgsmål, og vores frivillige, især dem, der hjalp med videoer og fotos.

En sjov diasshow af begivenheden:



Silicon Valley Google Technology User Group er en af de første GTUGs rundt om i verden. I dag er omkring 70 GTUGs eksisterer i hele verden. Oplysninger om at starte en GTUG i dit område kan findes på http://www.gtugs.org. Den første GTUG Campout var en stor succes, og vi ser frem til at gøre begivenheden til næste år, og håber andre GTUGs vil være vært GTUG Campouts i deres kvarterer.

Update: Video og billeder venligst udlånt af Shirley Lin af WooMeOver.

Af Kevin Nilson, co-leder af Silicon Valley Google Technology User Group

fredag den 30. oktober 2009

Singapore Rigeste 2009

Navnelisten er ud for Singapore's top 40 rigeste! Sammen udgør de 39 milliarder US $ i Singapore's økonomi!

8 i top 40 gør det til den forening af US 1 milliard dollar og derover.

De er:


1) Ng Teng Fong: US $ 8 mia
2) Khoo Familie: US $ 5,5 mia
3) Kuok Khoon Hong: 3,5 milliarder dollars
4) Kwee Brothers: US $ 3,2 mia
5) Wee Cho Yaw: US $ 3,1 mia
6) Zhong Sheng Jian: US $ 2 mia
7) Peter Lim: US $ 1,5 mia
8) Kwek Leng Beng: US $ 1,2 mia



I 9. plads er Lee Seng Wee ($ 800 millioner) og Ong Beng Seng og Christina Ong
($ 7oo millioner).

Listen fra 11. position til 40:e holdning er som følger:

Lien Familie

Tan Boy Tee
Chang Yun Chung
Peter Fu Chong Cheng
Ho Sim Guan
Chua Thian Poh
Kwek Leng Kee
Henry Ng
Vivian Chandran
Koh Wee Meng
Olivia Lum
Chew Hua Seng
Simon Cheong
Ow Chio Kiat
Cheng Wai keung
Ho Kwon Ping
Tan Pong Tyea
Lee Kian Soo
Yao Tung Maya
Ng Chwee Cheng
Loo Choon Yong
Kwek Leng Peck
OEI Hong Leong
John Chuang
Goh Lik Tuan
Sunny George Verghese
Brian Chang
Victor Sassoon
Wong Liong ngit
Tay Liam Wee: US 135 millioner dollars

Millionærer i Singapore (defineret som likvide fysiske aktiver til en værdi US $ 1 million, undtagen bolig ejendom) tal til 66,660!

Trist at sige, jeg er bare så fattige i Singapore! : (

torsdag den 15. oktober 2009

Ting at goere i Denver, naar du ikke doed

På vejen igen med Dodgers. Denne gang Denver og Cincinnati - to byer, som er utrolig ens i, at ingen er i nærheden af et hav. Det mest absurde øjeblik sket endnu, før vi gik ombord på flyet i Los Angeles. En nidkære TSA agent blev klappet ned Vin Scully. Ja, det er almindeligt kendt, at terrorister vil skjule sprængstof i World Series ringe.

Boede på Ritz-Carlton Hotel Downtown (eller, som de kalder det - "Lodo"). Jeg havde et smukt indrettede værelser med en fantastisk udsigt over Greyhound Bus Terminal. (Hvor bekvemt for alle bus-rejsende, at der er en Ritz-Carlton på tværs af gaden, så de har et sted at gå ned, før man går videre til Utah.)

Var gåafstand til 16th Street Mall, hvor røde egetræer og fontæner linje dette bravournummer fodgænger mall byder på en tusind Verizon og AT & T butikker og stor lokal spisning fra Chili's til Cheesecake Factory.

Også gåafstand er ballpark, Coors Field. Det er en Camden Yards klon kombinerer moderne bekvemmeligheder (luksus bokse, stadion klubber, lys) og retro funktioner (mursten udvendigt, og øh ... mursten udvendigt). Men på grund af den tynde luft baseballs rejse længere der. Så for at kompensere de flyttede hegn tilbage til, hvor de er nu, ud over horisonten.

I begyndelsen af juli Vegas oddsmakers anslået chancerne for the Rockies vinde vimpel var de samme som æslet PUNCH vinde en Oscar. Og alligevel er det Rox var, kæmper med Dodgers i en afgørende serie for første sted. Man skulle tro, at hele byen vil være abuzz, og de ville det ikke var for de mere vigtige Denver Broncos præ-sæson spillet på søndag.

John Elway er til Denver, hvad Andy Taylor er at Prentiss og Jesus er til Rom.

I nærheden ligger Red Rocks, et udendørs amfiteater skæres i et bjerg. Det er en betagende omgivelser. Hvis John Denver var stadig i live det er her, han ville være at spille hver uge, at dele regningen med Harry Chapin, hvis han stadig var i live. Red Rocks har også den ære at være den eneste amerikanske mødested, hvor Beatles ikke sælge ud.

Der er ny mening til "Rocky Mountain High". Myndigheder har beslaglagt næsten 20,000 marihuana planter fra Colorado nationale skove. Det er slemt nok Rangers har at gøre med bjørne stjæle pic-i-nic kurve, nu de har at slås med internationale narkotikakartellerne. Jeg vil vædde på, hvis disse anlæg blev der i 60'erne, at Beatles koncert ville have solgt ud.

Denver er den mest seksuelt aktive by i Amerika. Svangerskabsforebyggende salg er 189% højere inden for bygrænsen, end det nationale gennemsnit (salg af kvindelige prævention er en whopping 278% højere). Tilfældigt, Denver har også verdens største bryggeri (Coors).

Og let det bedste, mest dramatiske tordenvejr! Kæmpe bolte af lettelse skabe en spændende panorama, og hvad bedre sted at se dem, end en radio stand på et baseball stadion omgivet af elektronisk udstyr og lys tårne?

Lokale beboere siger den bedste måde at forberede sig er at tage til efterretning, at vinden brokker sig, og den første ko blæser hen over himlen.

Der er nu kun én avis i byen, skal stillingen. DEN Rocky Mountain NEWS (min favorit af de to, fordi det engang gav Almost Perfect en anstændig anmeldelse) foldet i februar efter 150 års tjeneste. Og det er nu en alt for velkendt scenario i de fleste større byer. Har Al Gore har nogen idé om dette, da han opfandt internettet?

Trafikken er stadig bakkes op fra sidste års Demokratiske konvent. Og der er stadig folk gå til deres biler efter at have deltaget Obamas takketale.

Og hvis du kører fra "Lodo" til I-70 med børn, og du er på udkig efter en sjov ting for dem at gøre, få dem tælle antallet af pistol butikker, de ser. Det vil Kinder blive besat på hele turen!

You gotta love navnet Denver's borgmester - Hizzonor John Wright Hickenlooper.

Ting ikke at gå glip af: The Butterfly Pavilion insekt zoo, "Mind Eraser" rollercoaster på Elitch Gardens, kæmpen cement dias ved Bear Valley Park, der ligner en vagina, den Buckhorn Exchange restaurant med 500 udstoppede dyr (det er hvordan jeg forestiller mig, Elizabeth Hasselbeck's soveværelse), stenen markør, der hævder at være fødestedet for den cheeseburger, at Dick's Sporting Goods Park, og enhver CVS apotek for svangerskabsforebyggende midler.

De Dodgers vandt to ud af tre, og vi fik et hastigt tilbagetog til dronningen City.

I morgen: Cincinnati

mandag den 12. oktober 2009

Forvandle dit hjem med moderne hjem Lys


Hvis du er interesseret i remodellering et rum i dit hjem, og du vil have noget mere moderne, du ønsker at sikre, at du ser på belysning til hjemmet, der falder i den moderne kategori. Hvad enten bruger en betydelig mængde af penge eller blot et par tusinde dollars på remodel jobbet, er det vigtigt, at du ikke overser den værdi, ny belysning tilbud. Den rigtige belysning vil ikke blot give behov for belysning, men det ville også skabe stemning, et rum, der er behagelig, og æstetisk tiltalende. Mange mennesker tror stadig, at moderne armaturer skabe et rum, der ser ud og føles kold, men i virkeligheden, ville det rette lys stativet gøre rummet føler sig varm og hjemlig.

Som du går gennem dine remodeling projekt, chancer er du vil lægge ny maling på væggene, tilføje eller anden form for ny gulvbelægning, og ser på mulighederne for vinduet behandlinger, men vigtigst af alt, så glem ikke betydningen af moderne hjem belysning. Selv om hver person har sin egen metode til ombygninger, kan du selv starte med shopping for lyset stativet først og derefter beslutte, om den overordnede flow du ønsker at opnå. Resultatet ville være et smukt rum, der har en ny klage, ikke kedelig rum, du havde før.

For alle Remodeling job, er det ene element, der betragtes som kritisk belysning stativ. Faktisk vil du opdage, at dit nye moderne hjem belysning bliver kontaktpunktet, den ene aspekt af det rum, at alle meddelelser og beundrer. Forestil Dem, at tage det gamle, trist værelse og omdanne den til en, der ser rummelige, lyse, og sofistikeret, hvilket er nøjagtigt det resultat, du ville få.

Hvis man ser på gamle stil belysning, er det let at genkende de dinginess det skaber, ikke kun fra den stil, men også fra at producere dårlig belysning. Det er derfor, vi anbefaler, at du mener noget andet, en type lygte med moderne appel gør hele rummet udseende og anderledes. Du vil finde det rum, ser mere opdateret, lysere, og langt mere komfortable, alle ved at vælge ny belysning.

Når du begynder din søgning efter nye moderne hjem belysning, vil du sandsynligvis føle sig lidt overvældet på alle muligheder. I dag, markedet er oversvømmet med tusindvis af muligheder, armaturer, der bruger innovative design og materialer. Moderne belysning kan bruges i alle rum, såsom alrum eller den. I dette tilfælde kan du se på fri spor, som er en ny form for spor af belysning, der giver dig mulighed for at flytte stativet lettere, så du har større kontrol over, hvor meget og retningen af belysningen. Gratis spor i dag køre på vedvarende lav spænding, hvilket betyder, at du kan placere lyset nemmere uden at blive brændt og samtidig spare en betydelig sum penge.

Mens spor belysning er en stor overvejelse, kan du også se på nøgne ledning belysning, hvilket er meget raffineret. Denne form for moderne hjem belysning også kører på kontinuerlig lav spænding, samtidig med at det adskiller sig i udseende og alsidig funktionalitet. Konstruktionen omfatter belysning, hvor ledningerne er udsat og kan gled fra den ene side til den anden baseret på personlige præferencer. I modsætning til nogle af de ældre stilarter belysning, afkøles den nøgne tråd brænder på kun 12 volt, så du aldrig behøver at bekymre sig om forbrændinger og tilføjede bekvemmelighed, kan du vælge et fast punkt, der kører på en fjernbetjening.

Selv om en af de dyrere muligheder for moderne hjem belysning, er forsænket belysning også en god måde at opnå en ren, sofistikeret look. I stedet for lys hængende ned fra loftet, forsænket belysning er konstrueret, så pæren er inde i loftet, hvilket betyder, at ring omkring belysning er flush. Den eneste ulempe ved at forsænket belysning er prisen. Men, når man tænker på de faglige, rene look, du får fra forsænket belysning, investeringen giver god mening.

Endnu en mulighed, at vi ønsker at tale til moderne hjem belysning er kendt som glorie belysning. Folk elsker denne mulighed i, at halo belysning er overkommelig, og fordi det er så populært, er det let at finde. Hvis du er remodeling en formel rum i hjemmet, da glorie belysning ville være ideelt, men selvfølgelig kan du altid mikse og matche de forskellige moderne inventar stilarter for de forskellige rum i hjemmet. For eksempel kan du installere gratis spor til alrum, en lysekrone til foyeren, pendel belysning til køkkenet, og glorie belysning til spisesalen.

Uden tvivl, har mulighederne for moderne armaturer aldrig været mere spændende. Bare husk at se på den mængde plads, du har, dit budget, og selv foretrækker, og derefter nyde shopping oplevelse, at finde præcis den type moderne hjem belysning ønskede.

Om forfatteren

Ønsker du at forvandle dit hjem, til at se mere elegant, så bør du overveje at udskifte din belysning med moderne hjem belysning. Ylighting er et godt sted at starte, da de tilbyder et omfattende udvalg af moderne og nutidig belysning design.

torsdag den 1. oktober 2009

TTAB kaster Out konkursramte Indsigelse mod \ "Secrets of the Millionaire MIND \"

Opposer Learning bilag blev oplært af TTAB i sin indsigelse mod registreringen af varemærket Secrets of the Millionaire MIND for bånd og cd'er, diverse trykte materialer, og uddannelsesmæssige tjenesteydelser i forbindelse med selvstændig forbedring og rigdom akkumulation: (A) opposer forsømt at bevise sin stående, (B) opposer ikke godtgjort, at emnet varemærke er blot beskrivende i henhold til § 2 (e) (1) og (C) opposer fejlagtigt hævdede, at mærket ikke kan registreres som titlen på et enkelt arbejde, da \ "den Ansøgningen er baseret på vilje til at bruge varemærket inden for handel og denne rekord ikke fastslå, at ansøgeren ikke vil bruge den foreslåede mærke i forbindelse med sin internationale klasse 9 varer på en række kreative værker. \ "Learning bilag Holdings, LLC v. True Power International, Ltd, oppositionen nr. 91168283 (27. juli 2009) [ikke precedential].


Stående: I en simpel beskrivende opposition, behøver opposer kun fastslå, at det er en konkurrent til ansøger. Opposer Learning bilag undladt at præcisere, at minimal hurdle. Det hævdes i indsigelsen, at det er en konkurrent til sagsøgeren, men True Power benægtet disse påstande, der forlader opposer til sit bevis. Opposer indført \ "noget direkte bevis, vidnesbyrd eller på anden måde, for at fastslå, at det er" beskæftiger sig med salg af varer eller tjenester på uddannelsesområdet i forbindelse med selvstændig forbedring og rigdom akkumulation »eller i enhver anden virksomhed for den sags skyld. \"

Derfor undlod Learning bilag til at fastlægge sin kompetence til at anlægge denne opposition. Ikke desto mindre fortsatte bestyrelsen, for fuldstændighedens skyld, adresse opposer påstande.

Mere Særpræg: Læring bilag påberåbes ordbog med definitioner af \ "hemmelige, \" \ "millionær, \" og \ "husk \" i gældende, at Secrets of the Millionaire MIND \ "beskriver præcist, hvad ansøgeren fremlægger i sin pædagogiske varer og tjenesteydelser : hemmelighederne af velhavende mennesker. \ "

Sagsøger, selvfølgelig, hævdede, at varemærket er en suggestiv, og at en etapevis ræsonnement proces er nødvendigt at fastlægge specifikke egenskaber af sine produkter og tjenester.

Bestyrelsen fandt, at Learning bilag havde undladt at opfylde sine byrde at bevise, blot beskrivende ved en overvægt af beviser. Det fandt den mening og betydning af varemærket at være \ "ikke er så umiddelbart og direkte informative som kun at være beskrivende. \"

Sætningen Secrets of the Millionaire MIND kan tyde på emnet for de varer og tjenesteydelser, men der er noget af en atmosfærisk kvalitet til den sætning Secrets of the Millionaire HENSYN TIL, at mindsker umiddelbarheden i alle oplysninger, som meddeler, at de varer og tjenesteydelser . Vi tilføjer, at der ikke er tegn på posten for at støtte opposer's påstande om, at det bestemt sætning eller lignende sætninger, der normalt anvendes af tredjemand i den relevante branche.
Titlen på en enkelt arbejde: Læring bilag hævdede, at \ "Ansøger søger, gennem" bagdøren, «til varemærke navnet på den bedst sælgende bog Secrets of the Millionaire Mind, forfattet af T. Harv Eker, \", og at titlen på en enkelt arbejde er ikke registreres.

Ansøger påpegede, at deres ansøgning er baseret på intent-to-use, og sagsøgeren er derfor ikke udelukket fra at udvikle en anden bog i en serie, eller andre varer og tjenesteydelser, som er nævnt i ansøgningen. Desuden opposer ignoreret andre identificerede varer og tjenesteydelser, som kortene, og seminaret.

Selvfølgelig gjorde bestyrelsen opmærksom på, at \ "[t] han titel af et enkelt kreativt arbejde ikke registreres på hverken hoved-eller Supplerende Registrer medmindre titel har været anvendt på en række kreative værker. \" Herbko Int'l v . Kappa Books, Inc., 64 USPQ2d 1375, 1378 (Fed. Cir. 2002). Bøger, lydoptagelser, dvd'er, og audio-cd'er er som regel enkelt kreative værker.

Spørgsmålet om, hvorvidt et varemærke er titlen på en enkelt arbejde er bundet til den model for brugen. Her,
den \ "single arbejde \" fordring ville velsagtens kun gælde for klasse 9 varer. Men, som Sagsøger hævdede, dette er en ITU ansøgning og optage, ikke fastslå, at ansøgeren ikke vil bruge varemærket på en række af kreative værker.

Derfor er denne \ "single arbejde \" påstand blev også en taber.

TTABlog kommentar: På samme dag som denne afgørelse, bekræftede bestyrelsen en afvisning af at registrere den påståede varemærke Critters TIL SELSKAB for børnebøger med den begrundelse, at udtrykket blot var titlen på et enkelt arbejde. Ansøger indgav ansøgning som en ITU, men når det indgav sin SOU, for et bedømmelsesudvalg, justitsministeren ind i \ "single arbejde \" afslag. I re Alphacritters, Inc. Serial No 76573434 (27. juli 2009) [ikke precedential].


Tekst Copyright John L. Welch 2009.

lørdag den 26. september 2009

Ghost Hunters paa Morback House!

Hvad gør virkelig Ghost Busters se ud? Glem National Lampoon film! Disse fyre er for real. De er de nordlige Oregon Paranormal Investigators!

Klik på billedet for at se YouTube-video!

mandag den 21. september 2009

Meteorregn tilbyder skygazers en blaendende show

Skygazers forbereder sig på en anden blændende himmel viser, som den årlige Perseid meteorregn når sit højdepunkt.

Ingen særlige udstyr er påkrævet for at se brusebad, som opstår, når Jorden passerer gennem en strøm af støvet rester fra kometen Swift-Tuttle.

Astronomer rådes til at ligge på et tæppe eller en tilbagelænet stol for at få den bedste udsigt.

The National Trust har udgivet online-vejledninger til syv top Perseid set steder i Storbritannien.

Som komet "sand" fra Swift-Tuttle strejker vores atmosfære, det brænder op, hvilket ofte skaber striber af lys over himlen.

De meteorer synes at komme fra et punkt kaldet en "strålende" i den konstellation af Perseus - deraf navnet Perseid.

Sent om aftenen den 12. august igennem til de tidlige timer af den 13. august er det bedste tidspunkt at se under bruseren. I Nordamerika, at det bedste tidspunkt se på er før daggry onsdag.

PERSEID meteorregn
Haler af Perseids punkt tilbage til en "strålende" i konstellationen PerseusThey kan optræde overalt i skyPerseids består af støvede resterne fra Komet Swift-Tuttle

Astronomer sige op til 100 meteorer i timen forventes at streg over himlen i løbet af bruseren \ 's top.

Men dette år, lys fra sidste kvartal Månen vil blande sig markant med det synspunkt.

Astronomer sige kikkert kan hjælpe med at se skuespil, men vil også begrænse den opfattelse, at en lille del af himlen.

Det Perseids kan optræde i alle dele af himlen, men deres haler alle peger tilbage til det strålende i stjernebilledet Perseus.

National Trust \ 'S syv bedste UK SITES
Sort Nede i SussexTeign Valley i DevonPenbryn Beach i WalesStonehenge Landskab i WiltshireWicken Mose National Nature Reserve i CambridgeshireMam Tor i DerbyshireFriar \ 's CRAG i Cumbria

Den britiske \ 's National Trust har offentliggjort online-vejledninger til syv top Perseid har set på websteder, herunder de kystnære pladser, naturreservater og nationalparker.

Jo Burgon, leder af adgang og rekreation på Trust, sagde: "Lysforurening fra vores byer er steget så meget i de senere år, men hovedet ud på landet til det perfekte sted at udforske skønheden i nattehimlen, væk fra indgribende glød. "

Spirende astronomer bliver opfordret til at deltage i den første "kvidre Meteorwatch". Folk fra hele verden har været levende tweeting billeder af meteorer, samt billeder af Månen, Jupiter og andre himmellegemer objekter.

Den såkaldte "48-timers Twitter maraton" udgør en del af det internationale år for Astronomi 2009 (IYA2009).

Klippen og støv fragmenter, som forårsager bruseren blev efterladt af komet Swift-Tuttle, når det sidste kom i nærheden af Solen.

Komet kredser om Solen en gang hvert 130 år og sidste fejede gennem det indre solsystem i 1992.

Får du klar til at se de Perseid meteorregn Send os dine kommentarer ved hjælp af formularen nedenfor:

Send dine billeder til yourpics@bbc.co.uk eller tekst dem til 61.124. Hvis du har en stor fil, du kan uploade her.

Læs vilkår og betingelser

På intet tidspunkt må du bringe dig selv eller andre, tage unødvendige risici eller krænker nogen lov.

Et udvalg af dine kommentarer kan blive offentliggjort, viser dit navn og placering, medmindre du har truffet anden aftale i boksen nedenfor.

mandag den 14. september 2009

The Iron Hand of Justice har noget problem med Milka

Rekvisitter til Curty Cavin af Indy Star for at få Brian Barnhart, jern Hand of Justice, om record vedrørende Milka Duno kørsel på Mid-Ohio.

Efter Paul Tracy poppet ud i en blog om Milka er en trussel på sporet, og hendes kører 7 sekunder off tempoet under løbet, Curt begået en bemærkes handle af fan service og bad IHJ, Milka og hendes team om det.

Big råbe ud til Curt for nogle fan / reader / abonnent service her. Jeg er sikker på, at Indy Racing League er ikke ild til at blive bedt om en forklaring af deres ikke-opfordre Milka, men Star bør være mest optagede af, hvad dens læsere er i brand omkring, ikke ligaen.

Læs hvad IHJ havde at sige her.

tirsdag den 8. september 2009

Løsning på gadekrigen

Rockere og bandemedlemmer skyder oftere og oftere vildt omkring sig i nattelivet i og omkring københavn. Problemet er at de ikke rigtig rammer hinanden, men i stedet alt muligt andet, eller endnu værre - rammer tilfældige og uskyldige mennesker.
Løsningen kan du se her inde på dr.dk Pirat TV, sammen med en masse andre underholdende indslag. God fornøjelse, med det lærerige indhold.
http://www.dagensbuzz.dk/

mandag den 7. september 2009

Den Skirted Roundtable - er ved at tage dine spoergsmaal! Join os!

Vi vil have dig! Vi prøver noget nyt her på Skirted Roundtable. Mandag den 8 august på 11:00 EST (that's 10:00 Central Time, 9:00 Mountain Standard, 8:00 PST og 1:00 på tirsdag 8 / 11, hvis du tilfældigvis er i Brisbane, Australien), vi 'll tager spørgsmål og emnet ideer og prøve bedste for at drøfte og svar.

Da vi optage og redigere vores samtaler, vi kan ikke tage dine opkald levende (selvom det kan komme!) På nuværende tidspunkt. Men, er du sammen med os og sende en af os dine spørgsmål.

Hvis Tweeting, skal du tilføje # Skirtedroundtable til din tweets så vi alle kan se det.


Abonner på:: Surroundings::

mandag den 31. august 2009

Graa og baka Sued

mandag den 24. august 2009

Oceana Pier overse-8x10-$ 275

$ 275 - unframed
Free Shipping
at købe klik på \ "Køb nu \"-knappen for at betale med PayPal eller kreditkort


mandag den 17. august 2009

Ben Cardin om mainstream medierne

I sidste uge, den Sentinel lørdag ned med US Senator Ben Cardin. Hele deres samtale er en god læser, men denne udveksling i løbet af de vigtigste medier fangede vores øjne.

Den Sentinel: Et af de andre ting, jeg ønskede at dække for jeg gætte for bestanddele, for yngre vælgere specielt, er der sådan en overflod af information derude eller evnen til at få adgang til oplysninger, men det ser ud som om information er blevet udvandet til, hvor det ikke kan findes. Hvordan kan du bekæmpe det?

Cardin: Jeg ved ikke, at det er udvandet, så du ikke kan finde det - er der oplysninger, tilgængeligheden af oplysninger er næsten ubegrænset på grund af evnen til at søge på internettet. Hvad jeg finder frustrerende er kvaliteten af god rapportering. Der er ikke mange gode, undersøgelsesorganer arbejde, der gøres i dag. Nu vil jeg se på, hvad jeg gør i USA senatet og se på antallet af lokale journalister, der dækker det, jeg gør, og det er ikke særlig mange. Og det samme er tilfældet for virksomheder i Maryland og det samme er tilfældet for skoler eller miljøspørgsmål, er der bare ikke - kvaliteten af efterforskningsmæssige rapportering, kvaliteten af de nyheder etater af vores lokale aviser har været stærkt reduceret, og en af grundene det er i høj grad mindskes er fordi folk får deres nyheder online og få det med færre omkostninger, og derfor er de finansielle evne til lokale aviser for at bevare robust etater er kompromitteret. Jeg har svaret til det, men det er --

Den Sentinel: Hvad er dit svar?

Cardin: Tja svaret er først og fremmest skal de have forskellige - andre indtægter valgmuligheder end reklame og abonnement.

Den Sentinel: Såsom ...

Cardin: Tja, jeg har foreslået, at hvis der er lokale folk, der ønsker at bidrage til at støtte det gennem en non-profit, bør de være i stand til at bidrage til en nyheder organisation som en non-profit. Og jeg har også foreslået, at du bør se op kompensation for oprindelige nyhedskilde på internettet, bør der være en måde at papirerne bliver økonomisk kompenseret for deres arbejde bliver brugt på Internettet, det oprindelige arbejde.

Den Sentinel: Den oprindelige arbejde, som en ophavsret.

Cardin: Ret. Det er umuligt at gøre i henhold til vores nuværende tillid love. Der er ingen måde, at en lokal avis kan holde sine oplysninger fra internettet uden at have en forståelse for andre nyheder organisationer, ellers vil du blive ved en forfærdelig konkurrencemæssig ulempe.

Den Sentinel: Og du ved det problem, at alle i nyhedsindustrien ville have med en non-profit-regeringens indblanding.

Cardin: Der er ingen statslig indblanding; det er at beskytte det! Er regeringen gribe ind i kirken? Kirken er en non-profit.

Den Sentinel: Men det er - du forstår, udseendet versus virkelighed.

Cardin: Jeg forstår udseende. Og når jeg forklare det, folk begynder at sige "Hey, vent, måske du har ret." Jeg mener, det er samme model, vi bruger til private skoler, er det den samme model, vi bruger for kirker, og det bevarer regeringen opholder sig væk fra det - jeg vil modsætte sig noget, der vil gøre det muligt for regeringen at gribe ind i den frie presse.

Det er imod den frie presse, fri presse er til at arbejde selvstændigt. Dag, hvad der sker, er på grund af den aktuelle markedsplads, du miste checks and balances, at en fri presse bestemmer i et demokratisk samfund, fordi du ikke får de samme investeringer i uafhængig rapportering. Derfor har du brug for en model, der kan arbejde, og den virkelighed i livet er, at abonnement og reklame er ikke til at arbejde, så hvis de øvrige indtægter, og hvad er der galt med en privat fond er i stand til at støtte en uafhængig nyheder organisation for sin samfund?

torsdag den 6. august 2009

Taliban kraever

lørdag den 1. august 2009

It's Disse Smitsomt Igen Causing Chaos!

Som lovet forgreningspunktet og Bent Frame ... men først

Først de seneste happenings i min verden. I går Dekorationssukker stoppet .... helt! Nej, jeg ikke ændre min mening og beslutte, at bare strippet vægge var "på mode" look, men min mor har fanget svin influenza. Tidligt i morges fik vi et opkald fra hende siger hun var syg og da hun har en kiste problem, og nogle hjerteklap problemer, det er ganske bekymrende, at hun har fået det. Det betød, at vi i går havde til at arrangere Tamiflu, antiviral medicin for hende, og kontrollere, at hun havde alt, hvad hun skulle. Så venter på linje med medicin (det tog en time!) Derefter at få sin vand, juice, paracetamol, frugt, suppe og sikre mor var behageligt ... alle tog tid.

Jeg må indrømme, at jeg var slet ikke imponeret over det system, som er blevet nedsat for at indsamle de Tamiflu ... det tager for evigt. Min DH mente, at jeg ville få virkelig krydse med den dame, som beskæftigede sig med os, da hun syntes virkelig forurettede, at de var blevet oprettet som et indsamlingssted og holdes klagede over, hvor meget ekstra arbejde, det var forårsager. Jeg må indrømme, at jeg var lidt miffed med hende, men jeg formåede at forblive cool .... hvis måske lidt pludseligt, som ikke er som mig overhovedet. Men når jeg endelig fået medicinen fra hende jeg gjorde det rigtige toner af sympati og glattede det over. Der er ingen mening i at krydse det bare gør at alle føler sig dårligt. Så jeg holdt min fred med hende.

Min mor har ikke ønsket mig at gå i. ... bare lade tingene på døren ... så hvis jeg ville! Hvis jeg skal få det så kan jeg lige så let få det en overfyldt supermarked få hende shopping. Jeg var nødt til at kontrollere, hun var OK og komfortable mig selv eller jeg vil kun have bekymret og følte dårlig. Det er frustrerende, at vi kan kun vente, nu og håber, at hun ikke får nogen komplikationer. Jeg er en arrangør, der kan lide at gøre tingene, og jeg hader det, når jeg har ingen kontrol over en situation som denne en !!!!! Jeg afholdt hende til ekstreme ... sørget hun havde inhalatorer, paracetamol, vand .. at hun forstod tabletter, og at telefonen blev oprettet ved siden af sengen .. og så videre! Min DH tænkte jeg vil aldrig stoppe! Jeg må indrømme, at selv jeg cringed ude af vane jeg lænede over at kysse hende farvel og kun lige stoppet mig selv ..., der ville have været dumt!

At have gjort alt, at det var sent på dagen, inden jeg kom tilbage og retfærdig måde for sent at starte udsmykning. Jeg vil se, hvad morgen bringer, og jeg vil passe det ind som jeg har tid. Indtil da, min, hvad en temmelig rodet, jeg har lavet af det rum, lol! Men behov skal når djævelen drev. Det vil være endnu mere værdsat, når den sidst færdig, lol!

Jeg sagde at jeg havde en gave til dig i dag, og jeg har. Det er bøjet, studsede skygge ramme jeg brugte i mit layout Lilly. Overførslen er en psd fil og png filer plus nogle enkle instruktioner om, hvordan man kan bruge det nemt.

Den psd består af tre lag: drop shadow lag, den skabelon at klippe foto til at forme og den hvide grænser. Det png filer er de samme som ovenfor. Det er nemt at bruge, skal du åbne det foto, du vil bruge og rammen filer. Flyt dem alle ind i en ny fil, 300dpi, 12x12. Overgangen billedet, før du har det i den position, du ønsker, og bruge en klipning maske for at afslutte det, og du fik den! Sound kompliceret? Ikke en smule blot læse de instruktioner, der kommer med det, og det er en brise.

For de af jer, der havde anmodet om et tutorial på hvordan man laver en fra bunden .... jeg vil skrive en og post det i slutningen af ugen for dig at give det en gå.

Du kan hente rammen her

Tja, jeg har brug for at køre nu og tjekke på min mor og min kat ikke ser meget godt enten i dag, har brug for et nærmere kig på ham også.

Har en stor dag og have det sjovt!

Technorati Tags: split Bent frame, grafisk design, freedownload, Scrapbooking

søndag den 26. juli 2009

Alarmerende Afrika mandlige homoseksuelle hiv sats

HIV blandt homoseksuelle mænd i nogle afrikanske lande er 10 gange højere end blandt den almindelige mandlige befolkning, siger forskning i medicinske tidsskrift The Lancet.

Rapporten sagde fordomme mod homoseksuelle mennesker var der fører til isolation og chikane, hvilket igen førte til risikabel seksuel praksis blandt homoseksuelle samfund.

Men risikoen er ikke begrænset til bøsser, som mange af de smittede har også kvindelige seksuelle partnere.

Rapporten opfordrede til øget uddannelse og ressourcer i kampen mod HIV.

The Oxford University forskere konstateret, at udbredelsen af HIV / AIDS blandt homoseksuelle mænd i Afrika syd for Sahara har været "drevet af kulturelle, religiøse og politiske uvilje til at acceptere [bøsser] som ligeværdige medlemmer af samfundet".

Bly forsker Adrian Smith fortalte BBC var der "dybe stigmatisering og social fjendtlighed på alle niveauer i samfundet om enten samme køn adfærd blandt mænd, eller homoseksualitet".

"Det har den konsekvens, at denne gruppe bliver ekstremt svært at nå," sagde han.

Hr. Smith sagde, at homoseksuelle mandlige køn altid havde været erkendt som værende særligt farligt med hensyn til kontraktindgåelsesniveau hiv / aids.

Men homoseksuelle mænd var også større sandsynlighed for at blive involveret i andre højrisiko-adfærd, herunder køn arbejde, der har flere partnere og være i kontakt med intravenøs stofbrug, sagde han.

Uddannelse afgørende

George Kanuma en homoseksuelles rettigheder aktivist i Burundi, fortalte BBC mange mænd "skjule deres seksuelle orientering" til at blive gift og få børn, men fortsætter med at have sex med mænd.

"De fleste af dem ved, at du kan kontrakten hiv / aids eller en infektion, når du gør sex med kvinder, men ikke når du har sex med en anden mand," sagde han.

Hr. Smith sagde, at der var "et desperat behov for at levere en grundpakke med forebyggelse for hiv", herunder at sikre levering af kondomer.

"Der er også behov for at bevidstgøre, uddanne dem, der er involveret i hiv, samspillet med mænd, der dyrker sex med mænd, til at uddanne dem, der er involveret i pleje og forebyggende aktiviteter," sagde han.

FN's aids-agentur anslår, at 33 millioner mennesker i verden har hiv, hvoraf to tredjedele lever i Afrika syd for Sahara.

mandag den 13. juli 2009

Robotteknologi og principper og praksis for Automatic Process Control med Systems Boeger

Biomimetiske Robotics: Mekanismer og Control
De grundlæggende vilkår for robotteknologi, fra en rumfart perspektiv, kan være meget godt, som overvejer netop området robot mekanismer. Biomimetiske robot mekanismer er grundlæggende for manipulatorer og til fods, på mobil, og flyvende robotter. Et særkende ved bogen er, at en samlet og integreret behandling af biomimetiske robot mekanismer der tilbydes. Denne bog er bestemt til at forberede en studerende for det næste logiske modul i et kursus i robotteknologi: praktisk robot-kontrol design. Hele bogen, i hvert kapitel, er der indført den vigtigste og den seneste udvikling med relevans for emnet. Selv om bogens primære fokus er på forståelse af principperne, datamodellering er også tages behørigt betydning som en selvfølge. Eleverne opfordres til at anvende de beregningsmæssige værktøjer, de finder passende
at løse de eksempler i øvelserne.
http://uploading.com/files/9SM2M3B9/0521895944.rar.html
http://bitroad.net/download/4bf46f08886e17e8af1c1380e9295db7d/0521895944.rar.html



Sikker projektering og drift af processen ventilationskanaler og emissionsbegrænsende systemer
Formålet med denne bog er at give vejledning til design, evaluering, og drift af systemer til at indsamle og behandle spildevand gasser og dampe ventilerede fra processer. Disse systemer kan bestå af headere og indsugningsrørsystemer af rør eller ductwork og omfatte andre komponenter, rute eller behandle spildevandet gasser og dampe fra deres oprindelse i processen fartøjer, udstyr, og lagertanke til den endelige bortskaffelse eller destruktion system.
http://www.uploading.com/files/TVQ257YE/safe_design_and_operation_of_process_vents_and_emission_control_systems.rar.html
http://rapidshare.com/files/251072567/safe_design_and_operation_of_process_vents_and_emission_control_systems.rar



Essentials proceskontrolsystem
En af de unikke træk ved denne bog involverer vores dækning af to større og større områder i processen design og processtyring. Den første er samspillet mellem steady-state design og kontrol. Den anden er plantwide kontrol med særlig vægt på udvælgelse af kontrolstrukturer for en hel multi-enhed proces. Andre bøger ikke har beskæftiget sig med disse områder i en kvantitativ måde. Fordi vi føler, at disse fag er centrale for missioner procesdesign ingeniører og processtyring ingeniører, vi bruger to kapitler til dem.
http://www.uploading.com/files/ZXW1LMC9/essentials_of_process_control_mcgraw-hil...pdf.html
http://rapidshare.com/files/251312869/essentials_of_process_control_mcgraw-hill_1997.pdf



Principper og praksis for Automatic Process Control, 2nd Edition
Kapitel 1 og 2 viser de definitioner af begreber og matematiske værktøjer, der anvendes i processen kontrol. I denne udgave Kapitel 2 understreger bestemmelse af det kvantitative egenskaber ved den dynamiske respons, bilæggelse af tid, frekvens svingningsperioden og dæmpning ratio, og de-understreger den nøjagtige fastlæggelse af de analytiske svar. På denne måde vil den studerende kan analysere reaktion af et dynamisk system uden at skulle foretage den tidkrævende evaluering af koefficienterne i den delvise brøkdel expansion.Chapter 5 præsenterer design og specifikationer for de grundlæggende elementer af et kontrolsystem: sensorer og sendere, reguleringsventiler, og feedback-controllere. Præsentationen af reguleringsventiler og feedback controllere er blevet udvidet. Kapitel 5 bør undersøges sammen med tillæg C, hvor praktiske driftsprincipperne for nogle fælles sensorer, sendere, og reguleringsventiler præsenteres.
http://uploading.com/files/2QAHYQ1B/smith___corripio.pdf.html
http://rapidshare.com/files/251311847/smith___corripio.pdf

lørdag den 11. juli 2009

Torierne loefte om at skaere ned quangos

David Cameron, er at love at reducere antallet af ikke-folkevalgte quangos at spare penge og øge ansvarlighed.

torsdag den 2. juli 2009

Mandelson topples Evan Davis fra Sindy 'pink liste'

Mere end et dusin tal fra radio-og tv-og forlagsvirksomhed er nævnt i dette års Independent on Sunday "pink liste" - en liste over de 101 mest indflydelsesrige bøsser og lesbisk mennesker i Storbritannien. Sidste års nummer et, i dag præsentationsværten Evan Davis, podekviste til 12. sted - erstattet i toppen af erhvervslivet sekretær Lord Mandelson. Kultur [...]

lørdag den 27. juni 2009

Live From Iowa Speedway 6/21/09 - Del 7

Mutoh kan flytte til Iowa. Efter anden i 2008 og den tredje i 2009 - hans bedste to finishmidler i IRL - Hideki Mutoh kan være klar til at bosætte sig ned her.

Me: Anden sidste år, tredje i år, er du lige flytter til Iowa eller hvad?

Mutoh: Ja, måske vil jeg gå over til Iowa. Jeg har nogle lås på dette spor. De fans her er meget rart. Folk genkender mig her Jeg tror, fordi jeg færdig anden sidste år.

Mig: Er der noget om opsætningen af det ovale eller noget, der spiller ind på din styrke eller hvad?

Mutoh: Jeg ved det ikke. Jeg gør det samme som de andre numre, men der må være noget. Jeg er nødt til at finde den. Det er bare så behagelig at køre på denne vej, du kender banksektoren, og denne type track.Today tredje var det bedste jeg kunne få. Sidste år jeg færdig anden, men jeg var spare brændstof og jeg ikke grube sidste pit stop, så var mere af en strategi race. dette år har jeg kæmpet med den stærkeste fyre så jeg er mere end lykkelige end sidste år for sikker.

Mig: Du faktisk Danica på sporet, når du lapsamlet hende. Har du bølge?

Mutoh: Nej, jeg har ikke (bølge), men jeg siger tak for Marco og Danica fordi de flyttede ud af vejen for mig på sporet. Det var meget godt teamwork.

Mutoh også sagde, at han får langs godt med hans Andretti-Green drivere.

Mutoh: jeg virkelig nyder mine holdkammerater på AGR. TK har en masse erfaring, og han er virkelig morsom fyr. Danica ser engang vred ... men hun er ikke. (Målgruppekriterium latter.) Hun er virkelig imødekommende. Med Marco jeg gå ud til middag nogle gange og har nattelivet med ham. Vi har det sjovt sammen.

Spørgsmål: Har du Marco at drikke skyld endnu?

Mutoh: Jeg ved ikke, hvad han drikker, fordi jeg er så beruset ... (meget omfattende publikum latter.) ... I'm kidding. Vi drikker kun, ah, vand.

Ryan Briscoe sagde, at han ikke havde noget for Dario Franchitti ved udgangen.

Briscoe: Jeg gjorde tror jeg ville have meget for Dario hvis vi havde en gul medmindre fyrene ville slå ham i pitten. Han var lidt bedre end mig på kolde dæk end mig i dag. That's, hvor han havde den fordel. Jeg troede, jeg var en smule hurtigere fra ca skødet 8 til ca skød 50 og derefter den slags plateaued ud til enden, men han var meget godt på kolde dæk dag.

Briscoe tog også hammer for sidste pit stop såvel.

Briscoe: Jeg tror, jeg forlod lidt på bordet, der kommer i off the back straight (for de sidste pit stop). Det var første gang jeg fik en chance for at praksis gør det. Vi mistede den første praksis sesion i går, og det er når vi virkelig goout der til praksis i-og ud-omgange. Jeg tror, med Dario testet her sidste år, jeg m sikker på, at han gjorde mange hundrede omgange og mange ud og ins, hvor det kunne have gjort en lille smule forskel på dette punkt.

fredag den 19. juni 2009

Svin influenzabekaempelse stigning i indiske byer

Flere mennesker er testet positive for svin influenzabekæmpelse i Indien, hvilket bringer det samlede antal smittede i landet til 23, ifølge rapporter.

Friske tilfælde er blevet påvist i den nordlige by Jalandhar samt Hyderabad og Bangalore i den sydlige del.

Disse omfatter en studerende, der blev testet positive på vej hjem fra en rejse til USA. Otte af hans klassekammerater lider af influenza symptomer.

I sidste uge Verdenssundhedsorganisationen (WHO) erklærede den globale influenzapandemi.

Svin influenza (H1N1) virus første opstod i Mexico i april og har siden spredt sig til 74 lande.

Officielle rapporter siger, at der har været næsten 30.000 tilfælde på verdensplan og 141 dødsfald, med tal stiger dagligt.

I Indien, en 29-årig kvinde og hendes tre-årige datter, der var fløjet ind fra USA var i karantæne i Bangalore efter test positive for virus.

I Jalandhar, otte studerende var i karantæne, når en af deres klassekammerater testet positive for svin influenza på et hospital i hovedstaden, Delhi.

De var en del af en gruppe af studerende, der var vendt hjem fra USA i weekenden.

I Hyderabad, rapporter sige tre personer blev testet positive, herunder to piger og deres bedstemor. De havde også vendt tilbage fra USA.

Tidligere i denne måned, Indien har udstedt en advarsel mod influenza. Lufthavn screening er blevet strammet og mere prøveanlæggene ville komme.

Regeringen har sagt, at Indien blev fuldt udstyret til at håndtere udbruddet.

tirsdag den 9. juni 2009

torsdag den 4. juni 2009

Pakistan studerende konvoj 'forsvundne '

En bombe hoejovnskoks på en travl busterminal i det nordvestlige Pakistan har dræbt mindst to mennesker og sårede otte andre, embedsmænd siger.

Den hoejovnskoks fandt sted i Kohat, en vigtig garnison by i North-West Frontier Province (NWFP).

Pakistanske tropper er involveret i en militær offensiv mod Taleban i nærheden Swat-dalen og andre områder.

I sidste uge Taliban lovet at foretage bombeangrebene i pakistanske byer i gengældelse for offensiven.

'Repressalier '

Bomben gik ud i en overfyldt bus terminal i den tidlige eftermiddag, Kohat distrikt politimesteren Mohammad Idrees blev citeret af nyhedsbureauet Associated Press som siger.

Hr. Idrees sagde angreb kunne gengældelse for politiets indsats mod de militante.

Taliban militante blev drevet ud af Mingora, Swat 's største by, lørdag ved pakistanske regerings tropper.

Tjenestemænd sagde operationer i hele Swat-dalen regionen skal slutte med de næste par dage, selv om militære høvdingeråd er mere forsigtige

Sidste torsdag, angreb i Peshawar, hovedstaden i NWFP, dræbte mindst 10 mennesker.

En dag tidligere, et massivt angreb i Lahore, der målrettet bygninger hører til politiet og efterretningstjenesterne agentur, ISI, dræbte mindst 24 personer.

Mere end 200 mennesker blev såret i eksplosionen.

Taliban militante har advaret af flere sådanne angreb i de kommende dage i hele Pakistan i forbindelse med hærens 's drift i Swat-dalen, nær den afghanske grænse.

tirsdag den 26. maj 2009

Oxford digter fratraeder over afstemning raekken

Den første kvinde til at blive Oxford professor i Poetry nedlægger følgende spørgsmål over hendes rolle i en påstået smædekampagne mod en rival.

mandag den 18. maj 2009

Call for 'handling ' paa salt niveauer

Fødevareindustrien er blevet bedt om at gøre mere for at bidrage til at mindske den offentlige 's salt forbrug.

De falder ses i salt indtag i de seneste år er at redde 6.000 liv om året.

Men Food Standards Agency og demonstranter, sagde, at der var stadig lang vej at gå, før salt indtag var på det anbefalede niveau.

Den regulerende myndighed har sat industrien nye "udfordrende" mål at skære salt i fødevarer, men detailhandlere advaret de ville være svære at ramme.

Voksne i UK øjeblikket forbruge 8.6g salt dagligt - ned næsten 1g siden 2001, men stadig langt til 6g målet.

Eksperter mener, at hvis folk forbruges det anbefalede niveau en anden 20.000 liv kunne reddes gennem lavere blodtryk satser.

NY SALT MÅLVÆRDIER
Bacon - Fra 3.5g pr 100g nu til 3G i 2012Tomato ketchup - Fra 2.4g til 1.8gBurgers - Fra 1g til 0.75gBread 1.1g til 1gCrisps - 1,5 g til 1.4g

I de seneste år, FSA har målrettet producenter såvel som kører folkesundhedskampagner.

Omkring tre fjerdedele af salt, der er forbrugt er allerede til stede i fødevarer, når det er købt.

Mål var allerede på plads i 2010, og disse har ført til betydelige nedskæringer i salt i brød, morgenmadsprodukter og supper.

Men FSA har nu skubbet industrien til at gå videre ved at sætte nye mål for 2012 på 80 forskellige kategorier af forarbejdede fødevarer.

Omfanget af de nedskæringer varierer fra produkt til produkt, men omfatter også en salt nedskæring på næsten 10% i brød, mere end en femtedel i bagte bønner og 25% i burgere.

Rosemary Hignett, FSA 's chef for ernæring, sagde: "Den offentlige sundhed tilfælde for at reducere mængden af salt i mennesker ' s kost er så stærk som nogensinde."

'Sneglen ' s tempo '

Men Alex Callaghan, politisk medarbejder ved British Heart Foundation, sagde: "Vi er stadig bevæger sig i et sneglen 's tempo.

"På nuværende nedsættelsessats, det ville tage os 15 år at nå 6g per dag målet, at sætte en anden generation i risiko for højt blodtryk og hjertesygdomme.

"Fødevarer fabrikanterne må optrappe på pladen og gøre alt, hvad de kan for at reducere de umådelige mængder af salt vi forbruger i dagligdagen produkter såsom korn og færdigretter."

Detailhandlere sagde, at de ville gøre alt hvad de kunne for at ramme de nye mål, men de advarede om det ikke ville være let.

Stephen Robertson, generaldirektør for British Retail Consortium, sagde: "Den nye salt mål er meget sværere, og i nogle tilfælde, mener vi, at kunderne won 't acceptere ændringen i smag.

"Det 's afgørende vi tager kunder med os som smager don ' t ændre overnatning.

"Salt kan også spille en vigtig rolle i bevarelsen af fødevarer.

"Det ville være absurd, hvis vi reduceret salt i det omfang, det nedsatte et produkt 's holdbarhed og øget køkkenaffaldskværne - kompromittere en central del af regeringens ' s fødevarepolitik."

lørdag den 16. maj 2009

Ti nye svin influenza tilfaelde bekraeftet

Ti nye tilfælde af svin influenza er blevet bekræftet i England, Health Protection Agency siger.

tirsdag den 5. maj 2009

Doedshjaelp laege afholdt i lufthavnen

En australsk læge rejser til England for at holde workshops om eutanasi er blevet tilbageholdt i Heathrow Lufthavn.

Dr. Philip Nitschke blev afholdt i henhold til indvandring og asyl handle efter ankomsten fra Australien på lørdag.

Han har planer om at afholde en workshop i Bournemouth, Dorset, tirsdag for at demonstrere sin DIY selvmord kit.

Dr. Nitschke sagde, at det var et spørgsmål om ytringsfrihed, og at hans tilbageholdelse sagde noget om ændringer i det britiske samfund, som var "meget bekymrende".

En talskvinde for Home Office bekræftet, at dr Nitschke havde været tilbageholdt i Heathrow, men vil ikke kommentere yderligere.

Lægen sagde, at han havde fået lov til Det Forenede Kongerige til at holde foredrag før.

"Det er et meget grundlæggende spørgsmål om ytringsfrihed - folk vil gerne vide, om dette"
Dr. Philip Nitschke

Dr. Nitschke, der løber Afslut International, fortalte BBC: "Vi 've havde selv søgt og fingeraftryk, og nu har vi fået at vide, vi vil formelt blive interviewet, eller ej, hvad tanken om, hvad jeg foreslår, vil være i strid med British ret.

"Jeg mener, det er et meget grundlæggende spørgsmål om ytringsfrihed - folk ønsker at vide om dette.

"Dette er en vigtig banebrydende samfundsmæssigt problem, at finde folk tænker på udvisning, fordi budskabet er tilsyneladende så bekymrende, siger noget om ændringer i det britiske samfund, der er temmelig bekymrende."

Alex Russell, den sognepræst af Pennington og kappelan af Oak Haven Hospice i Lymington, Hampshire, sagde: "I 'm ikke glade for de synspunkter, som han udtrykker eller disse såkaldte selvmord workshops.

Dødelige indsprøjtninger

"Men jeg vil altid forsvare nogen 's ret til at stemme en mening om noget og sige, kontroversielle ting.

"Problemet kan være, hvis folk, der er psykisk ude af stand til at tænke så klart som de kunne, eller folk, der stadig er helt unge, og som danner deres holdninger, kan være påvirket af ham uretmæssigt."

Hun tilføjede: "Det er klart, hvis han er i strid med en lov, så han er nødt til at være stoppet.

"Som et hospice kappelan jeg har haft kontakt med flere patienter, som på grund af langvarige kroniske tilstande har forsøgt at tage deres eget liv.

"I hvert tilfælde har de sagde bagefter, at de er glade for at være i live, og de 're glad det gjorde ' t arbejde."

Efter at have set på Hamilton Hall Hotel i Bournemouth, dr Nitschke planer om at afholde workshops i Brighton, Stroud, Gloucestershire og Glasgow.

Dr. Nitschke, fra Darwin, administreret dødelige indsprøjtninger til udgangen fire patienter 'liv efter frivillig dødshjælp blev gjort lovlig i Australien ' s Northern Territory i 1996.

De australske føderale regering væltet loven ni måneder senere.

Denne artikel er fra BBC News website. © British Broadcasting Corporation, BBC er ikke ansvarlig for indholdet af eksterne internetsider.

tirsdag den 28. april 2009

PM afsloerer samfundstjeneste ordning

Gordon Brown lancerer en ordning, som vil give 20.000 unge mulighed for at gøre fuld tid samfund arbejde.

fredag den 17. april 2009

Økolog mag gaar web-kun

Miljøanliggender magasin Den økolog willl udgangen sin 39-årige køre i print, når det går online-only i juni.

fredag den 10. april 2009

Fabric causeur

Bare fundet Fabric causeur skrevet af Paula Tocker. Hendes blog diskuterer historien om Paisley og forskellen mellem Damasks samt jacquardmaskiner

Du kan læse hendes blog eller følg hende på @ FabricTalker.

Bev & Mike på Landfair Møbler + Design Galleri, hvor vi fortsætter Sherrill Fabrics, Duralee Fabrics, Stout og Silk væven.
@ landfairfurnitu

tirsdag den 31. marts 2009

Kvartetten fra NACC Ros Team Wins Optagelse Opportunity

Matt og NACC Ros Team er forbløffende. Hver søndag de fører vores kirke familie i ros og tilbedelse. De er de bedste! I dag Matt modtaget en spændende brev fra Acapella ministerier og jeg indsat den nedenfor. Matt, Keri, Teresa og Kevin reageret på en anmodning fra Acappella ministerier for at indspille en sang og sendte det ind Quartets fra hele landet sendte optagelser i men kun nogle få blev udvalgt til at arbejde på denne optagelse projektet. Læs brevet nedenfor og næste gang du ser vores ros team lykønske dem. __________________________________________ Kære, Norge Avenue Ros Team. Tak for din høreevne for de næste Ros & Harmony optagelse, 30 juni og 1 juli. Din samlede gruppe har fået en bedømmelse af "A". Vi er glade for at meddele Dem, at Deres kvartet er blevet godkendt til dette projekt. Mange tak for det arbejde og den tid du lægger ind på din høreevne. Din rating giver dig mulighed for status for at ansøge om fremtiden Ros & Harmony optagelser uden yderligere høringer. I april, vil du være i stand til at downloade musik og oplysninger, der er nødvendige for din præparater. Venligst bede til, at dette projekt kan udstyre kristne og forherlige vor Herre! Hold trykker på! John J. Bynum Project Coordinator Acappella ministerier 708 Loretta Dr. Goodlettsville, TN. 37072 (580) 399-4758

mandag den 16. marts 2009

Hvad sker der med stamceller patentans�gninger fra statslige midler ?

Ikke meget er nævnt i den 9 marts Hoopla over Obama og stamceller var det faktum, at den føderale regering var blevet finansiering stamcelleforskning. Gerald Schatten, engangsreferencenummer kollaboratør med risikokunde Hwang Woo Suk, var en af de største modtagere af føderale dollars. IPBiz havde nævnt den dårlige behandling en af Schatten's programmer (11/003006) havde modtaget hos USPTO. Faktisk en meddelelse om nedlæggelse gik ud for at anvende den 20. august 2008.

Begge PCT/US05/43224 og 12/141626 påstand prioritet til'006 ansøgning. Den 5. februar 09 en ikke-endelig afvisning gik ud på'626 indgangsdato: alle påstande blev afvist. [Der var også nogle af de prioriterede spørgsmål i sagen.]

Der var en dobbelt patentering forkastelse over 12/141572.

Der var en enablement afvisning.

Der var en afvisning under 35 USC P2.

På Obama, se tidligere IPBiz post :

Obama var at underskrive en bekendtgørelse om stamceller og notat om videnskab marts 9 i en East Room ceremoni, en lang lovede bevægelse, som ville opfylde en kampagne løfte. Vejledere sagde, at det var en del af en bredere erklæring om videnskab, som vil guide administrationens politikker vedrørende emner lige fra vedvarende energi til klimaændringerne.

Se også

http://ipbiz.blogspot.com/2006/03/pitts-gerald-schatten-top-recipient-of.html

http://ipbiz.blogspot.com/2007/08/non- endelig-afvisning af schattens-patent.html


Bemærk offentliggjort amerikanske APP 20090007285 (vedrørende 141626) bærer teksten:

Denne opfindelse blev foretaget, i det mindste delvis, med amerikanske regerings støtte under indrømme numre NIH R37 HD 12913 og 2 R24 RR013632-06, der indgås af NIH. Den amerikanske regering kan have visse rettigheder i opfindelsen.

søndag den 8. marts 2009

Top 10 Ost �jeblikke af 2008

Merry Christmas, Happy Hanukkah, glade Kwanza, indsætte ferie hilsen her, til alle de læsere af ost Underground! Dette er tæt på slutningen af året, ser det ud til at være �tis sæsonen kan begynde at Top 10 lists.� Så her du går, trofaste læsere - et I'm going back gennem min liste over 69 blog udstationeringer af fortiden år og picking min favoritter, hovedsagelig baseret på de kloge bemærkninger til venstre ved alle jer. Enjoy!
Top 10 øjeblikke Ost Underground i 2008
10. Kørsel til formand: viser sig, at reagere på en anmodning fra Ost Underground Lady på din favorit ostetype lover ikke godt i din køre for formandskabet. Efter at være den eneste kandidat til at svare på mine " Wisconsin Primær - Det handler om Ost "spørgeskema, Mike Huckabee går ned i flammer i Feb 19 afstemning. Alert Ost Underground læseren Rena bidrager denne nyhed: "Det er ikke Wisconsin, men der er en" Barick Obama "ost fremstillet af Lady doven Farm i Vermont. Aldrig prøvet det, men jeg tror, det gør Barack den eneste præsidentkandidat med en navnebror ost. " Udestående.
9. Flov Grin: � I mit indlæg om den nye Ocooch Mountain ost udformet af Brenda Jensen af Hidden Springs creamery, alarm Ost Underground læseren WineBibber henter på min linje: � "Den Jensens mælk 140 moderfår og 'har mistet count' af, hvor mange andre får de rejser, Brenda siger med en Grin." WineBibber spørger: "Har hun siger det med en flov Grin?" Excellent. Jeg har aldrig mødt en ordspil jeg ikke lide. Hold em 'kommende.
8. Best Cheese Shop i UK: Det er altid godt at vide, at de fleste gange er læsere behøver ikke engang at der rent faktisk læser mit indlæg til at starte deres egne samtaler og argumenter. Min favorit tilfælde af dette var min Sassy Cow creamery post, hvor jeg dejligt beskrive en nye mælk aftapning operation, kun for at få kommentarer udarter til et argument om, hvad ost shop læserne gerne bedste i England. Hvad???? Noget druknede i oversættelse på denne.
7. Ost Mennesker: Du er nødt til at give vedvarende folk kredit hvor kredit er skyldige, og min 2008 "Din persistens bare betalt off" tildeling går til dude, der har oprettet " Ost Folk "hjemmeside, hvor alle osten fremstilles i en person. Denne fyr har været at sende en mail til mig hele året, med opdateringer på hans "ost folk", og var meget pligtopfyldende i tilfældigt udstationering digte på min stillinger, såsom hans Ode til "Forår ved Charlie Cheshire," som jeg gætte anden svarer med min post på Red Barn familiebedrifter . Big suk.
6. Bedre Smør: Slår ud flere af Dem deler min fetish med smør, som altid er en god ting. Det er aldrig sjovt at være en lunefuld af dig selv. Så en stor tak til alarm Ost Underground læsere Cristie og Resident Cheesemonger, der mobiliseret til min opfordring til Bedre Smør . I en god nyhed, min nye køleskab har en hemmelig skuffe, alle bedre til at skjule $ 8,75 pund/smør fra min mand.:)
5. Schweiziske Mafia: Jeg uforvarende udløst en bølge af frygt blandt de ost-spiser verden med min henkastet reference til den schweiziske Mafia af Green County i mit Dansk Hollow� post. Denne ene genereret masser af e-mails, der spørger, om en sådan organisation virkelig findes (det ikke - i det mindste, jeg tror det ikke), men min favorit bemærkning var igen ved Resident Cheesemonger, der bemærkede: "Jeg er en sugekop for en god kvalitet cheddar, så jeg er nødt til at holde mine øjne åbne for, at en (hvis den nogensinde gør det til min hals skoven-Boston). Selvfølgelig, hvis jeg køber denne engelske Hollow ost, skal jeg være bekymret om schweizisk ost mafia kommer efter mig? ;-) "være bange, være meget bange.
4. Alle ønsker mit job: Det er godt at blive mindet om hver dag og så, at mit job er awesome. Især på de dage, hvor min ikke-ost venner åbent håne mig for at skrive om ost, for et levende. Mange tak til alle alarm Ost Underground læsere, som delte deres kærlighed på min Big Ed's et indlæg. Du er velkommen til at mail enhver monetær donationer min måde. Just kidding. Not really.
3. Incubator Cheesemaker Bob Wills: � Mange tak til alle de cheesemakers, der gør mit job virkelig sjovt, især min post på Bob Wills , der førte til mit første historie opgave i det nye Kultur Magazine. Check out side 24 i Premier udstedelse af Kultur - nu på kiosker - for en funktion historien om Mr. Bob. Endnu bedre, hvis du stadig leder efter sidste minut julegaver, Jeg vil varmt anbefale at give en abonnement . Det eneste, bedre end at spise ost er at læse om det, ikke? Kys, kys.
2. Ost Wars: Kun i Wisconsin, vil et halvt kilo Artisan ost være en satsning på en basketball spil. Larry's marked medejer Steve Ehlers, fik sidste griner , men når Marquette beat UW-Madison, og Ken Monteleone af Fromagination sendt ham et halvt kilo Dunbarton Blue. Larry selv har sendt mig et foto af hans søster, deres ven Sara Hill, og de store manden nyder den nye amerikanske Original udformet af Chris Roelli af Shullsburg. Overvåg denne ost, drenge og piger ... det vil være big.�
Indsæt virtuelle tromle Rolla ... og min yndlings øjeblik af 2008 var:
1. Høre fra Alert Læsere Overalt: I de seneste 12 måneder har jeg fået e-mails fra overalt mellem Dubai og Det Forenede Kongerige, giver mig rådgivning om ost og beder om råd om, hvor for at få ost. Jeg pligtskyldigt forsøge at besvare alle begæringer om oplysninger, og jeg er konstant smigret at du alle tror, jeg kan rent faktisk ved, hvad jeg taler om. Hold op på kommentarerne og jeg vil holde op writing.�
se jer alle i 2009! Godt nytår!

mandag den 2. marts 2009

Og mine penge var p� et cocka-POO ...

Portugisisk Water Hund af verden, glæde! De Obama klan endelig har besluttet om den nye race af hunde, der vil blive roaming de sale Det Hvide Hus snart.
Portugisisk vandhund er en interessant racen (tror scruffy pudelhund/straighter-hår puli ), der rent faktisk opstod i Centralasien. Den blev bragt til Portugal gennem Nordafrika og Marokko. Mærkeligt nok var det en racen står ekstinktion som senere som 1930'erne .

torsdag den 19. februar 2009

nyde dit ophold !

Sætninger du sandsynligvis brug for i Borneo, hvis man skal dømme ud fra et phrasebook uddelt i 1966 af Borneo Litteratur Bureau. Nyd dit ophold!

søndag den 25. januar 2009

SotD 1-21

sange:

"Aldrig havde Ingen Ligesom Du "med M Ward fra Hold Time

Download 02 aldrig haft Ingen Ligesom Du

tesen (postering):

Billede og video hosting by TinyPic
 Billede og video hosting by TinyPic
Billede og video hosting by TinyPic

Olly
har besluttet at oprette en r?e film, plakater reinterperated i en
kinda minimalistiske post moderne tysk-ISM-stil. ? �The plakater blev foretaget
for sjov. Jeg elsker design og jeg elsker film s?et var en ideel personlige
projektet, ? Olly fort?er/Film. ? �In de fleste tilf?e valgte jeg popul? film med
st?e scener eller temaer, der vil v? umiddelbart genkendelige selv
n?repr?nteret meget simply.?


Billede og video hosting by TinyPic


Image og video hosting af TinyPic

Dark Knight: ? �The Silhouette i denne plakat blev helt inspireret af intro til 90'erne Batman animerede series.?


Image og video hosting af TinyPic

Charlie
Chaplin? � s Den Store diktator: ? �I kom op med ideen, da jeg var
leger rundt med en id?il et threadless tee baseret p?orkl?inger,
og inds?at hvis du brugte en kam som mustache du kan
forveksles med enten Hitler eller Chaplin. S?om jeg i tanke om Chaplin havde
spillet en Hitler-lignende karakter i Den Store diktator og denne
reversible plakat syntes som en temmelig logisk forl?else af billedet. ?

tirsdag den 20. januar 2009

Brogueish

Selv da jeg begynder at skrive dette indl? jeg har lyst til at r? ud "Det er gamle nyheder! alle i hele verden kender denne ...". Jeg har aldrig gerne p?ge det indlysende, n?det kommer til de ting, jeg blog om. S?? over med mig - jeg har en endelig gyldige punkt.

Brogues, brogues, brogues ... formentlig omkring 50% af l?re her eje et par lige siden de kom ud i nogle skam eller form form via Topshop, Jeffrey Campbell (den amerikanske pendant til Office?), Office, vintage eller designer ruter. Jeg kan ikke g? retning af en celeb liste over, hvem der st?r brogue opslidende som jeg er sikker p?at listen er en helt tydelig en.

ansporet af Disneyrollergirl Men jeg har gjort det min opgave at g?m at erhverve nogle reelle McCoy gjort til sidst, brogues med en egentlig bl?empling imidlertid fra lide af Kirkens (sk?873), Tricker's ( sk?829) eller Grenson (sk?866). P?rods af min fascination af m?er med en omfattende historie, jeg har aldrig g? ud for at s?dem - sandsynligvis p?rund af det faktum, at jeg f? mig svag g? n?te butikker, hvor jeg ser gerne ytre RIFF-raff og ikke holde sig til den demografiske af deres s?anlige clientale. Disse m?er selv om der har haft varierende grader af en fornyelse og billede ?ringer og de er halvvejs der med at f?n helt ny generation af fans. jeg ogs??ord faderen ringede i mit hoved, "Bare du ser ud, priserne p?denlandske importerede varer vil g?kyh? K?ritish! "- i mit hoved, han har ogs?ilsyneladende fyldt tyve ?og har Gud en oddly British patriotiske tone (selv om han har kinesiske ...). K?ritiske, eh ?

Jeg vil gerne starte med mine f?r og har derfor startet en bitte brogue fond, som skal bidrage p? til et par Sturdy par Kirkens/Trickers/Grensons at man kan synes utroligt nykker nu f? til grunde, der er anf?i f?e afsnit, vil jeg mener v? en sund investering.

 Oldbrogue

søndag den 11. januar 2009

Den New Earth

Hvordan kan jeg er gået glip af det? Så mange gange som jeg har læst passager om en ny himmel og en ny jord - hvordan kan jeg er gået glip af det? Det er lige midt i den sang, vi synger hver jul - "Joy til World" . Husk sætningen - Ikke mere lad synder og sorger vokse, eller torne angribe jorden; Han kommer til at gøre Hans velsignelser flow, vidt forbandelse er fundet . Jesus ikke kun indløses menneskeheden ved korset, han en dag vil kræve jorden. Jesaja, Peter og John talte om en ny himmel og en ny jord. De talte om denne gamle jord, der gøres nye. That's right! Jordsystemets du sidder på en dag vil kunne forenes med Jesus Kristus. Biblen taler om fornyelse af alle ting (Matt 19:28), genskabelse af alle ting (Apg 3:21), befrielsen af skabelsen (Romerbrevet 8:21), og forening af alle ting (Colossians 1:19 ). En dag Jesus vil gøre alle ting nye. Alt i alt omfatter ikke kun mennesker, men det synlige univers. Profeterne var aldrig bekymret over nogle fjerntboende immaterielle realm hvor spøgelserne bor. Profeterne talte om den jord, den arv, den by i Jerusalem, og jordsystemets de gik på. Det er her, vi vil leve fordi himmel og jord vil blive en .