fredag den 6. november 2009

GTUG Campout - 3 Day Hackstravaganza

Silicon Valley Google Technology User Group (GTUG) afholdt den første GTUG Campout, en 46 timer Hackathon, i weekenden den 7-9 august. Næsten 200 udviklere, designere og erhvervslivet mennesker kom til at bygge applikationer ved hjælp af Google-teknologi, der fokuserer hovedsageligt på Google-Wave API.

Arrangementet var intens, der spænder over 3 dage. På det tidspunkt havde deltagerne til at pitche idéer, danne hold, og kode som dælen til at have en fungerende prototype til demo af søndag aften.

Fredag aften havde vi mere end 50 pladser. Bagefter, folk havde en chance for at blande sig og finde hold, at de ønskede at arbejde med. Whiteboarded Grupper og diskuteret deres ideer, begyndte derefter at arbejde hårdt. Over 30 coders arbejder stadig på fortidens 2:00 lørdag morgen.


Søndag aften havde vi 32 præsentationer af arbejdstiden ansøgninger efterfulgt af træ nikkel stil stemme for at finde en vinder. Publikum valgte Videowave, en bølge gadget, der giver mulighed for synkroniserede visning af videoer fra YouTube. De blev tildelt 1 lader til Google I / O-'10, 2 G1-telefoner, og frokost med medlemmer af Wave team.

Screenshot af Videowave i aktion

Listen over vindere:
1. plads: Videowave, ved Solomon Wu, Aaron Tong, Nelson. (deres blog)
Gadget-webadresse, Open Source ActionScript Wave library2nd sted: H3LP, ved Jen McCabe, Steve Okay, Stig Hackvan, Andrey PetrovAndroid app og mobil web-app til akut lægehjælp situationer. Hvis lanceret, app lokaliserer du og underrette myndigheder og redningstjenester contacts.Mobile web-vers: al3rter.appspot.com3rd sted (3-vejs uafgjort) PoppyWave, ved Hitesh Parashar, Van Riper, Kewaljit, David Elliston, Dave Lyman, Prathap Nimal, Dave Neubaur , Toby Morning, Perrine CramptonWave-mail-gateway, som lader ikke-Wave-brugere til at deltage i Wave.Robot: poppywave@appspot.comBeerTime Bot af Jason Katzer, Aaditiya Bhatia, Joe MulvaneyMeasures fjendtlighed niveau i en bølge. Hvis der er for højt, hijacks tråd og geolocates deltagere og foreslår i nærheden drikke etablering. Robot-og gadget components.Robot: bartimebot@appspot.com, Gadget XMLOpen indkøbt kode: beertime, meetuptimeCutebox, som Audrey Roya Wave gadget - JS legetøj til tegning og redigering søde æsker med din Wave friends.Gadget webadresse, GitHub repoCongratulations til alle vinderne og andre deltagere, der arbejdede så hårdt! Også tak til Googlere, der hjalp ud og besvarede spørgsmål, og vores frivillige, især dem, der hjalp med videoer og fotos.

En sjov diasshow af begivenheden:



Silicon Valley Google Technology User Group er en af de første GTUGs rundt om i verden. I dag er omkring 70 GTUGs eksisterer i hele verden. Oplysninger om at starte en GTUG i dit område kan findes på http://www.gtugs.org. Den første GTUG Campout var en stor succes, og vi ser frem til at gøre begivenheden til næste år, og håber andre GTUGs vil være vært GTUG Campouts i deres kvarterer.

Update: Video og billeder venligst udlånt af Shirley Lin af WooMeOver.

Af Kevin Nilson, co-leder af Silicon Valley Google Technology User Group