mandag den 13. juli 2009

Robotteknologi og principper og praksis for Automatic Process Control med Systems Boeger

Biomimetiske Robotics: Mekanismer og Control
De grundlæggende vilkår for robotteknologi, fra en rumfart perspektiv, kan være meget godt, som overvejer netop området robot mekanismer. Biomimetiske robot mekanismer er grundlæggende for manipulatorer og til fods, på mobil, og flyvende robotter. Et særkende ved bogen er, at en samlet og integreret behandling af biomimetiske robot mekanismer der tilbydes. Denne bog er bestemt til at forberede en studerende for det næste logiske modul i et kursus i robotteknologi: praktisk robot-kontrol design. Hele bogen, i hvert kapitel, er der indført den vigtigste og den seneste udvikling med relevans for emnet. Selv om bogens primære fokus er på forståelse af principperne, datamodellering er også tages behørigt betydning som en selvfølge. Eleverne opfordres til at anvende de beregningsmæssige værktøjer, de finder passende
at løse de eksempler i øvelserne.
http://uploading.com/files/9SM2M3B9/0521895944.rar.html
http://bitroad.net/download/4bf46f08886e17e8af1c1380e9295db7d/0521895944.rar.html



Sikker projektering og drift af processen ventilationskanaler og emissionsbegrænsende systemer
Formålet med denne bog er at give vejledning til design, evaluering, og drift af systemer til at indsamle og behandle spildevand gasser og dampe ventilerede fra processer. Disse systemer kan bestå af headere og indsugningsrørsystemer af rør eller ductwork og omfatte andre komponenter, rute eller behandle spildevandet gasser og dampe fra deres oprindelse i processen fartøjer, udstyr, og lagertanke til den endelige bortskaffelse eller destruktion system.
http://www.uploading.com/files/TVQ257YE/safe_design_and_operation_of_process_vents_and_emission_control_systems.rar.html
http://rapidshare.com/files/251072567/safe_design_and_operation_of_process_vents_and_emission_control_systems.rar



Essentials proceskontrolsystem
En af de unikke træk ved denne bog involverer vores dækning af to større og større områder i processen design og processtyring. Den første er samspillet mellem steady-state design og kontrol. Den anden er plantwide kontrol med særlig vægt på udvælgelse af kontrolstrukturer for en hel multi-enhed proces. Andre bøger ikke har beskæftiget sig med disse områder i en kvantitativ måde. Fordi vi føler, at disse fag er centrale for missioner procesdesign ingeniører og processtyring ingeniører, vi bruger to kapitler til dem.
http://www.uploading.com/files/ZXW1LMC9/essentials_of_process_control_mcgraw-hil...pdf.html
http://rapidshare.com/files/251312869/essentials_of_process_control_mcgraw-hill_1997.pdf



Principper og praksis for Automatic Process Control, 2nd Edition
Kapitel 1 og 2 viser de definitioner af begreber og matematiske værktøjer, der anvendes i processen kontrol. I denne udgave Kapitel 2 understreger bestemmelse af det kvantitative egenskaber ved den dynamiske respons, bilæggelse af tid, frekvens svingningsperioden og dæmpning ratio, og de-understreger den nøjagtige fastlæggelse af de analytiske svar. På denne måde vil den studerende kan analysere reaktion af et dynamisk system uden at skulle foretage den tidkrævende evaluering af koefficienterne i den delvise brøkdel expansion.Chapter 5 præsenterer design og specifikationer for de grundlæggende elementer af et kontrolsystem: sensorer og sendere, reguleringsventiler, og feedback-controllere. Præsentationen af reguleringsventiler og feedback controllere er blevet udvidet. Kapitel 5 bør undersøges sammen med tillæg C, hvor praktiske driftsprincipperne for nogle fælles sensorer, sendere, og reguleringsventiler præsenteres.
http://uploading.com/files/2QAHYQ1B/smith___corripio.pdf.html
http://rapidshare.com/files/251311847/smith___corripio.pdf