mandag den 27. september 2010

Tove Jansson On The Creative Process (via Moomintrolls)


Jeg har genlæse seks af Tove Jansson's Moomintroll bøger nu, at børnene i serien, hvor hun er mest kendt. Når jeg har lavet min vej gennem de sidste to, jeg planlægger en omnibus undersøgelse, som jeg vil prøve at formidle den magi, der har mig elske dem endnu mere som en voksen, end jeg gjorde som barn. (Måske burde ikke komme som nogen overraskelse, da det var min seneste strejftog ind i hendes usædvanlige voksne fiktion, som har sendt mig ud på denne sejlads genopdagelse ⎯ hvis du endnu ikke har læst Jansson mest nylig oversat voksen roman, The True Deceiver, gå og Få dig en kopi med det samme!) I mellemtiden, selv om, jeg ønskede at dele en smule af Mumitrolde univers med dig, ved hjælp af et par stykker fra \ "The foråret Tune, \" den første historie i Tales Fra Moominvalley:

\ "Det er den rigtige aften for en melodi, \" Snufkin tanke. En ny melodi, ene side forventning, to dele forår sorg, og for resten lige store glæde af at gå alene, og liking det.
Han havde holdt denne melodi under hans hat i flere dage, men havde ikke helt turde at tage det ud endnu. Den skulle vokse ind i en slags lykkelig overbevisning. Så han ville simpelthen nødt til at sætte hans læber til mundharpe, og alle de noter ville hoppe straks ind i deres steder.
Hvis han slap dem for tidligt, kan de sidde fast korsvejen og kun at foretage en halv-god melodi, eller han kunne miste dem helt og aldrig være i den rette stemning til at få fat i dem igen. Tunes er alvorlige ting, især hvis de skal munter og trist på samme tid.
Men denne aften Snufkin følte snarere sikker i sin melodi. Det var der, venter næsten fuldvoksen ⎯ og det ville være det bedste, han nogensinde er lavet.

Selv om det handler om sangskrivning frem historie skrivning, det er en skildring af den kreative proces, og ensomhed, inden for hvilken det ofte bedst udfolder sig, at genlyd med mig. \ "Den store glæde af at gå alene og lide det. \" Hvor dejligt er det? Er det noget, at jeg elsker disse bøger?

onsdag den 22. september 2010

Nogen oensker nogle Allium froe?


Disse ting har produceret en stor del af frø.
Fra hvad jeg har læst det lader til, at de gør tage et par år til at blomstre når de plantes fra frø (i modsætning til pære), men hey, er frø sjovt og gratis.

onsdag den 15. september 2010

Plagiat klap blandt jurister i Vermont

Under diskussionen om plagiat af Laurence Tribe udført af et professor på University of Virginia, kolleger Harvard Law professor Allan Dershowitz præsenteret et forsvar, opretholdelse af var der en "kulturel forskel" mellem sourcing i den juridiske profession og andre akademiske discipliner. Det vil sige, der var skik og brug af ikke tillægger kilder kopieret materiale.

Hurtigt frem til år 2010, og der er et problem med henregnet kopiering af en advokat, Sarah Hofmann, direktør for offentlig støtte til Vermont Public Service Department of tekst fra indgivelsen af en anden advokat, David Mullett, en advokat for Vermont Electric Cooperative og kommunale el-afdelinger.

En BusinessWeek historie citeret Brian Porto, en lektor i den juridiske skriftligt program på Vermont Law School: \ "Hvis du tager en andens idé, og ikke med henvisning til den person, og du er fejlagtigt antyder, at disse ideer er dit eget, helt sikkert omfattet af definitionen af plagiat, der kommer i det. \ "Man undrer sig over hvorfor BusinessWeek ikke drøfte sagen med professor Dershowitz fra Harvard Law.

Og ikke overraskende var det modparten, der rejste spørgsmålet om kopiering. Philene Taormina, AARP-Vermont's direktør for fortalervirksomhed var bekymret \ ", som \" Hofmann var kopiering: \ "Er du virkelig nidkært repræsenterer din klient, offentligheden, når du tager et argument fra en reguleret nytte? \" Dette emne fremkalder Mashelkar episode i Indien, hvori patentet panel kopieret tekst fra en medicinalvirksomhed advokat.

Selvfølgelig, selv når citater får kan der ikke være trickiness. Går tilbage til Højesteret eBay tilfælde minde om Brief af andrageren, eBay, der blev forelagt Højesteret [af (bl.a.) Jeffrey G. Randall (Skadden Arps), Carter G. Phillips (Sidley Austin)] på s. 40:

Generelt, når reeksamen sker, en nylig artikel, at næsten 74% af tiden finder patent ugyldigt eller begrænser sine påstande. (...) Dette resultat er ikke overraskende i betragtning af at en overanstrengt PTO kan tilbringe en simpel 18 timer i gennemsnit til at gennemgå en patentansøgning før første udstedelse. [Henvisning til Parchomovsky (men ikke hvori medforfatter Polk Wagner), 154 U Penn L Rev 1 og derefter citerer til Cecil Quillen (men ikke hvori medforfatter Webster), specifikt første Quillen / Webster papir, 11 Fed. CIR. BJ 1 (vurdering af antallet af patent godkendelser, som PTO skal 97%).

På det tidspunkt eBay kort var blevet indgivet, havde Quillen og Webster back-pedaled fra de 97% antal, der var baseret på en antagelse om, at et patent advokat almindelige evner ville vide var usandt. Men eBay citerede første nummer til Højesteret, selv om en lavere, havde rettet nummeret allerede blevet offentliggjort af Quillen og Webster. Senere ville Lemley kaste Quillen / Webster under bussen i gummi-stempel papir, der markerer den endelige discreditation af de 97% nummer.

Taormina's bekymring var om \ ", som \" Hofmann tog materiale fra, selv om reel bekymring for det i kundekredsen kan være, om materialet var korrekte.

Som IPBiz har bemærket mange gange, plagiat er en dårlig ting, men at fremlægge falske materiale er langt mere skadelig for offentligheden.

** På Dershowitz

http://ipbiz.blogspot.com/2006/01/lemleymoore-discussions-about.html

http://ipbiz.blogspot.com/2008/02/do-law-schools-promote-culture-of.html

** På eBay kort

http://ipbiz.blogspot.com/2006/01/gross-error-in-ebay-brief-to-supreme.html

*** Den \ "Flight 1 \" episode af sæson 2 \ "Mad Men \" har en skrå drøftelse af plagiat / kopiering. Det synes Bobby spores et billede af George Washington, men tog æren for værket. Don bemærkede ad virksomheden havde masser af kalkerpapir og ikke ønsker at være genopfinder hjulet.


Af \ "Flight 1 \"

Writer Matt Weiner virkelig ikke synes at kunne lide Ivy League typer, med en scence i \ "Flight 1 \", hvori Joan lander på Princeton mand Paul. Og Pete Campbell kommer på tværs som helt tabt i livserfaring.

torsdag den 2. september 2010

Jeg er tilbage i haven.

I dag var jeg i stand til at sætte i en hel dag med havearbejde. Jeg tog Benadril om morgenen og med hjælp af handsker og en maske, det gjorde det trick. Jeg vil gerne takke alle, der kommenterede på min sidste blog, og for alle de gode forslag.

Min vigtigste opgave i dag var at rense og opgradere alle bedene i baghaven, hvor påske part vil blive afholdt i næste uge (for så vidt vi har 25 RSVP og flere er på vej) I går holdt jeg op på Home Depot til fornyelse af nogle af de planter, jeg tabt i løbet af vinteren fryser og købe masser af muld for at bremse den ukrudt.

Jeg erstattet dette Sword bregne med en mexicansk petunia og plantede bregne i en container.



Dette område havde brug for mere muld, den Impatiens på bænken vil holde på for endnu et par uger, er eftermiddagssolen bliver for stærk for dem.

Dette er min begonia hjørne; kæmpen hvide begonia i ryggen er begyndt at blomstre, jeg har tilføjet en rød begonia at erstatte et, at jeg mistede i denne vinter. Dette område kræver en masse lugning; Jeg håber, at de ekstra mulch vil holde dem tilbage.

Min sommerfugl haven havde brug for en større omlægning, jeg har købt 5 milkweed planter, (A Monarchs sommerfugl blev lægge æg, da jeg var plantet dem) Jeg har også tilføjet mexicanske lyng, dværg Ixora og Crown of Thorns, alle sommerfugl og bi venlige.


En dejlig overraskelse, jeg har fundet denne orkide blomstrende bag staghorn bregne.

Endelig skal alle de jødiske gartner i blog land, håber jeg du har alle en glad Jødisk ..