tirsdag den 31. august 2010

Det er rart at vaere den naeste Preston Sturges

Dette er en typisk historie. I midten af 80 er min partner og jeg havde en rigtig god film karriere går sammen med vores TV arbejde. (Jeg tror, det var, at hvedebrødsdagene tidsrummet mellem frivillige blev gjort, og faktisk er overgået ... fordi at vinduet var temmelig kort så vidt jeg husker.) Disney ville møde os.

Vi kom en ned til Burbank, passende ind i Dumpe Bygge-og mødtes med denne meget rart energiske unge udøvende magt. Hvis vi havde nogen film idéer, han ville have os til at bringe dem til Disney først. På grund af vores arbejde med jubel vi var det perfekte forfattere for dem. De var på udkig gøre sofistikerede romantiske komedier med med og hjerte, og smart knitrende dialog. Meget få mennesker kunne gøre det, men vi kunne, og det er hvad de ville. Vi var de næste Preston Sturges (Føreren af screwball comedy). Vi var naturligvis meget smigret, og sagde, da vi kom op med noget, vi ville kalde dem. Han sagde: "Hør, mens du er her, vi har et projekt, der er åbne, og vi tror, du fyre ville være perfekt til det. Alvor GOES i fængsel. "

Vi nådigt forbi. Vi kunne skrive sofistikerede komedie, men vi var ikke Noel Coward.

torsdag den 19. august 2010

Misty regn

Ahhh, der er ikke noget som en lang diset regn at forynge haven. Meget som jeg ikke lide at blive koldt og vådt, jeg ved bare hvor meget haven værdsætter dette vejr.

En stor bonus til diset regn er, at det er en fantastisk foto chance!

I denne åbning skud du kigger på min brogede Ginko, det variegation er begyndt at blive vist på bladene.

De sukkulenter er vidunderlige regn dråbe fangere. De ser ud som om de er besat med juveler. Jeg er så begejstret for disse babyer, jeg næppe vil arbejde hvor som helst ellers i haven lige nu.

Op tæt og personligt, se hvordan den lille fine hår (officielt kaldet cilier) fanger tåge? Disse små børn er ikke skarpe som kaktus, de er bløde at røre ved og mens jeg bære handsker ud i haven, når jeg leger med min sukkulenter, jeg har brug for at føle dem med min nøgne hud.

De Hosta er begyndt at sætte på deres show, når de først dukker farverne kan være ret afdæmpet, men give dem lidt tid, og de virkelig begynde at skinne!

Naturligvis hele tiden favorit til at fange tåge, er regn eller dug Alchemilla mollis (Ladies Mantle). Jeg elsker denne plante så meget, men har opgivet potning det op for folk, som jeg kan bare ikke få det til at sælge. (Hvis du vil have nogle, vil jeg grave den ud af haven for dig.)

Et sidste kig i denne kombination foto, som du kan se, hvordan forskellige blade fangster vand. På det yderste venstre er Nepeta musinii (kat mynte), som har noget vand på det, de fleste omkring kanterne af bladene. I midten er Oreganum aureum (Golden Oregano), som ikke ser våd overhovedet. På højre side er stjernen i dette billede, Sedum 'Lynda Windsor' med hende røgfyldte farver og kæmpe diamant-lignende dråber af fugt.

Det er stadig køligt her, men solen skinner nu, så jeg er off til at lege med mine høns og kyllinger. Håber du er alle svælgede i din sene forår haver!



tirsdag den 17. august 2010

Broadway Bank



Langs Edgewater strækning af Broadway står en markant bygning. Denne dejlige Gothic genoplivning struktur blev bygget for Riviera-Burnstine Motor Sales i 1925 (R. Bernard Kurzon, arkitekt.) Ved 1951, bygningen havde en møbelfirma, MP Masser, Inc, og i 1966 blev Chicago Art Galleries Inc. afholde årlige kunst salg og lejlighedsvis ejendom auktioner dér. I dag er bilforhandler for længst forbi, men den storslåede showroom fortsat, kunstfærdigt repurposed som hjemsted for Chicago's Broadway Bank i 1979.



Interiøret er svært at overse i de tidlige aftentimer, med sin flotte plade ruder, positivt bygningen lyser efter mørkets frembrud, afslører en overpyntet loft og original lysekroner.



Den udvendige er et af Broadways mest storladent prydet bygninger, med rækker af gotisk bue caps arrangeret i et venetiansk stil.



Det er en vidunderlig arkitektoniske gave til en strækning af Broadway, der er ofte øde (på tværs af gaden er den blanke side væggen i en stor kasse købmand.)

tirsdag den 10. august 2010

Modern Living Room Design

Modern Living Room Design


søndag den 1. august 2010

En tur paa den vilde side

Så jeg har fundet mig en ny orkide. Fundet voksende i ørkenen, at grænser op min vegetabilske plasteret mens den ligger brak og venter på den næste parti af frø til brød ud i livet. Er det ikke smukt?

Og så var der denne skønhed. Jeg virkelig faldt for sin klokke-lignende form og klynger af blomster ...
ummmm ..... hold på et minut! Kan vi re-vind behage?

Oooops! Beklager ... okay, jeg overdrev en smule (meget?). Det første foto, ligesom den anden, er ikke nogen eksotiske haven blomstre. De er fælles vilde blomster! De skyder op over det hele her i Mumbai, og som er religiøst luget ud.
Medlidenhed!
Hvis de var bare en smule større og en masse hårdere at vokse, jeg tror de ville har fundet deres vej ind i hver gartner ønske-liste.
Som det er, har de fattige Lindernia krebsdyr (første og tredje fotos) blevet forvist til en wannabe status. Som smuk som nogen orkidé ... hvis bare nogen ville se på det længe nok til at indse det.
Og den smukke lyserøde Boerhavia diffusa har været bebyrdet med de mest uheldige tags 'opret amarant «og» hest portulak ". Har du nogensinde hørt om noget mere uretfærdigt?

Nogle vilde blomster er heldig. Ligesom Lantana. Pretty, en farveorgie og store nok til at flagre det. Og fugle og sommerfugle elsker det også. Som mere eller mindre garanterer det en billet til enhver have, tror du ikke?

Så er der dette meget smukke blå blomst, som ser så meget som en Skyblue Clustervine.

Men mens Skyblue clustervine rækker ud efter himlen og Bølger over hegn, denne lille look-alike tæpper jorden med små blå prikker. Perfekt bunddække!
Under monsoons, er dette et af de planter jeg stole på at holde på den lille smule jord, jeg har i min have, før det hele er skyllet væk. Hvem bekymrer sig om det er vildt eller endog en ukrudtsplante (* gisp! *), Så længe det hjælper mig ud og ser så smuk mens vi gjorde det!

Og mødes Askepot. Jeg ved ikke, hvordan og hvorfor denne lille wildflower kom til at hedde Askepot weed men Synedrella nodiflora skal være en af de mest almindeligt set vilde blomster i Mumbai konkrete jungle.
I øvrigt, Askepot synes at have blaffede skruet helt her fra tropiske Amerika. Et af de oprindelige hippier? De græskar coach synes at have været dumpet længe siden alligevel.

Denne flamme-røde Ixora er hjemmehørende i Mumbai. Jeg har set det voksende vilde rundt over det hele på min vej hjem.

Og selvfølgelig, magt de deres vej op fra små revner mellem sten. Der ser ganske imponerende i betragtning af, at alt andet nægter at vokse der. Kontrasten bewteen den grå-sort sten og brændende blomster skal ses til virkelig at blive værdsat. Jeg helt ligesom deres spidse-formede knopper også.

Hvilket bringer mig tilbage til undrende ... hvornår har en luge ophøre med at være en ukrudtsplante og få værdsat som en have blomst? Er det, når de er store nok til at blive i dit ansigt, i stedet for lidt genert med teeny-tiny opblomstringer?
Eller er det, når de bliver for svært at vokse? Måske i en anden Hårdførhed Zone?
Jeg har set billeder af, hvad gartnere fra andre lande kalder ukrudt. Tro mig, der er mere end et par, som jeg ville elske at have voksende i min have.
Ligesom jeg er sikker på, at dette Vernonia cineraria nedenfor, skal fascinerende for nogle gartnere derude. Bare ikke fortælle dem det er en ukrudtsplante her.