mandag den 22. februar 2010

Jesus, Man, Koeb DVD og Get Over It

Arlington borgmester brande på Obama online:
I udtalelsen fra Arlington borgmester Russell Wiseman, var præsident Barack Obama tale om tirsdag aften om krigen i Afghanistan bevidst timet til at blokere for det kristne budskab i \ "Peanuts \" tv Christmas Special.

Klog afgav forklaringer om sin Facebook-side, hvor han erklærede Obama for at være muslim. Kun folk på Wiseman's \ "ven's liste \" havde adgang til stillingen. Han har mere end 1600 venner på Facebook.

\ "Ok, så denne er total crap, vi sidder børnene ned for at se 'The Charlie Brown Christmas Special' og vores muslimske præsident er der, hvad en belastning ..... forsøge at overbevise mig om, at der ikke blev gjort på formål. Spørg den mand, hvis han mener, at Jesus Kristus er Guds søn, og han vil give dig en 10 minutters disertation (sic) om det .... m. .. høne svaret bør simpelthen være »ja« ... . \ "

Som du ved, SWORS (Spasmodisk wingnut harme Syndrome) er en sygdom i centralnervesystemet, der medfører forringelse af højere hjernefunktion i nogle amerikanske konservative. Lider af SWORS opleve en næsten fuldstændig mistet enhver proportionssans og blive udsat for maniske udbrud af harme over trivielle hændelser.

Jeg tror, at gå ballistiske og beskylder præsidenten for bevidst at planlægge, hvad der var nok den vigtigste politiske adresse i år blot for at foregribe Charlie Brown er et tegn på, at SWORS permanent har skadet denne fyr's hjerne.

Som min ven BCB udtrykker det: Herregud!