lørdag den 26. december 2009

Diwali lys

Happy Diwali, alle!

Jeg fandt denne begonie, som syntes at spejle udseendet og stemningen i julen så godt, at jeg besluttede at gøre hende til stjerne på dette indlæg. Er det bare mig, eller ser du det fyrværkeri i det første foto og diya i den anden også?

Jeg ved, dette indlæg er en smule for sent, og jeg har ønsket dig et par dage siden, men kampen for god over det onde var bogstaveligt finder sted i mig. Jeg var helt blive smækket omkring det sted, som den mest pestilential influenzavirus, der nogensinde har været, og så mange fyrværkeri, som blev tændt udenfor, jeg kunne mærke ti gange så mange blinkende og brænder i mit hoved.
(Hvilket er grunden til jeg kontrollere, om jeg stadig grebet af tørstige fantasi om de første 2 billeder)

Og for at være så pænt om det, vil jeg efterlade dig med et par billeder af den ægte vare, som jeg så udenfor. Af den måde er børnene stadig i fyrværkeri stemning over hele Mumbai. Jeg elsker den farverige dem, men helt hader larmende dem, der forlader mig med en ringetone zzzzing i mine ører.
Med alle de flotte fyrværkeri, der opfandt hvert år, jeg ville ønske, de ville bøje deres kreativitet en lille smule til at komme med nogle ikke-forurenende dem snart.

Men er de ikke bare glade for øje, smuk?
Suk ... ! Jeg elsker festivaler!
Enhver festival. Af enhver religion, stat eller nation. Noget, der bringer glæde og fest er altid en god ting, er det ikke?
Og slik er ikke halvt dårligt, enten.

tirsdag den 22. december 2009

Dommeren at afsige kendelse om Fitial's Anti-foederale Retssag Inden 28 november

November 9, 2009
Et minuts løsning var udstedt af dommer Paul Friedman i US District Court for District of Columbia om en konference telefonsamtale sted mellem dommeren, CNMI og amerikanske advokater afholdt den fredag, 6 November, 2009. Kendelse lyder: Minut Entry for sagen afholdes inden dommer Paul L. Friedman: Telefon konference på pladen 11/6/2009. Sagsøgtes svar [56] Supplerende Forslag til sagsanlæg på grund af 11/13/2009. Svar på grund ved lukketid 11/18/2009. Motion Høring sæt til 11/23/2009 @ 9:30 i Retssal 29A før Dommer Paul L. Friedman. De Saipan Tribune citerer guvernør Fitial's "særlige rådgivere", Howard Willens at sige, at dommer Friedman sagde, at han afgav en udtalelse om retssag før November 28, 2009.

Fra Tribune: Willens sagt, at Friedman fortalte både CNMI og Justice Raad, at han arbejdede på sin udtalelse om Commonwealth's tidligere forslag, der søger et foreløbigt påbud af udvalgte bestemmelser i den konsoliderede naturressourcer Lov og Retfærdighed's forslag om at afskedige den federalization retssagen.

Den CNMI gennem advokat Jenner & Block advokatfirma, der blev indgivet den 2 november 2009, et memorandum til støtte for det forslag til foreløbige forbud, som forsøger at stoppe gennemførelse og håndhævelse af DHS forordninger, der blev bekendtgjort den 27 oktober, 2009.See denne tidligere post for mere information om de seneste tiltag omfatter retssagen og sidebjælken linkfor alle de stillinger og links til retsdokumenter.

onsdag den 16. december 2009

Elektrisk Guitar

Anskaffelse af en elektrisk guitar?
Så skal du begynde hos Soundsourze. Hvad enten du kigger efter basser, trommesæt, elektrisk guitar, blæs tilbehør, forstærker, piano eller indspilningstilbehør, er www.soundsourze.com leveringsdygtige.
Ved at bruge http://soundsourze.com er du altid sikret en hurtig levering og 2 ugers fuld returneringsret.
Hos Soundsourze kan du finde instrumentet til dig, ligegyldigt om du er virkelig dygtig eller ganske nybegynder. Deres produkt kommer selvfølgelig sikkert frem til dig. Der gøres en del ud af at indpakke varerne fornuftigt. Det er enkelt og smertefrit. Når du køber gennem Soundsourze.com modtager du per definition en fortrinlig pris, top kvalitet, samt den bedste service.

søndag den 13. december 2009

Platform


6x6 olie på plade
$ 100 + $ 6,50 s / h
Jeg arbejder på nogle underjordiske scener og nyder de mærkelige lyseffekter fundet i underføringer af NY. Jeg ønsker at gøre et stort maleri af scenen ovenstående og tænkte jeg ville gøre det mindre målestok version. Problemet er, at dens meget passer ind i et lille rum. Jeg synes, at forsøge at få hele kroppen ind i en 6x6-format er for restriktiv. Jeg befinder mig at komme tættere og tættere på maleriet, forsøger at slibe kanterne af min pensel og maling små detaljer. Heldigvis havde jeg til at stoppe dette er at gå til gymnastik, og så endte det, før jeg fik alt for stram.

E Train

12x8 olie på plade
Spørg Castle Galleri om dette maleri.

Dette blev gjort en uges tid siden, og jeg tog det til Indiana med mig for modtagelse. Jeg arbejder på en lignende scene med en længere betragtning af toget og flere passagerer. Jeg var virkelig stolt af dette maleri, når jeg færdig med det. Min favorit del, mærkeligt nok, er overvejelserne om pole af den mand!

lørdag den 5. december 2009

10 DEEP

Første leverance af 10 dybe netop faldet på SWITCH AJAX