fredag den 30. oktober 2009

Singapore Rigeste 2009

Navnelisten er ud for Singapore's top 40 rigeste! Sammen udgør de 39 milliarder US $ i Singapore's økonomi!

8 i top 40 gør det til den forening af US 1 milliard dollar og derover.

De er:


1) Ng Teng Fong: US $ 8 mia
2) Khoo Familie: US $ 5,5 mia
3) Kuok Khoon Hong: 3,5 milliarder dollars
4) Kwee Brothers: US $ 3,2 mia
5) Wee Cho Yaw: US $ 3,1 mia
6) Zhong Sheng Jian: US $ 2 mia
7) Peter Lim: US $ 1,5 mia
8) Kwek Leng Beng: US $ 1,2 mia



I 9. plads er Lee Seng Wee ($ 800 millioner) og Ong Beng Seng og Christina Ong
($ 7oo millioner).

Listen fra 11. position til 40:e holdning er som følger:

Lien Familie

Tan Boy Tee
Chang Yun Chung
Peter Fu Chong Cheng
Ho Sim Guan
Chua Thian Poh
Kwek Leng Kee
Henry Ng
Vivian Chandran
Koh Wee Meng
Olivia Lum
Chew Hua Seng
Simon Cheong
Ow Chio Kiat
Cheng Wai keung
Ho Kwon Ping
Tan Pong Tyea
Lee Kian Soo
Yao Tung Maya
Ng Chwee Cheng
Loo Choon Yong
Kwek Leng Peck
OEI Hong Leong
John Chuang
Goh Lik Tuan
Sunny George Verghese
Brian Chang
Victor Sassoon
Wong Liong ngit
Tay Liam Wee: US 135 millioner dollars

Millionærer i Singapore (defineret som likvide fysiske aktiver til en værdi US $ 1 million, undtagen bolig ejendom) tal til 66,660!

Trist at sige, jeg er bare så fattige i Singapore! : (

torsdag den 15. oktober 2009

Ting at goere i Denver, naar du ikke doed

På vejen igen med Dodgers. Denne gang Denver og Cincinnati - to byer, som er utrolig ens i, at ingen er i nærheden af et hav. Det mest absurde øjeblik sket endnu, før vi gik ombord på flyet i Los Angeles. En nidkære TSA agent blev klappet ned Vin Scully. Ja, det er almindeligt kendt, at terrorister vil skjule sprængstof i World Series ringe.

Boede på Ritz-Carlton Hotel Downtown (eller, som de kalder det - "Lodo"). Jeg havde et smukt indrettede værelser med en fantastisk udsigt over Greyhound Bus Terminal. (Hvor bekvemt for alle bus-rejsende, at der er en Ritz-Carlton på tværs af gaden, så de har et sted at gå ned, før man går videre til Utah.)

Var gåafstand til 16th Street Mall, hvor røde egetræer og fontæner linje dette bravournummer fodgænger mall byder på en tusind Verizon og AT & T butikker og stor lokal spisning fra Chili's til Cheesecake Factory.

Også gåafstand er ballpark, Coors Field. Det er en Camden Yards klon kombinerer moderne bekvemmeligheder (luksus bokse, stadion klubber, lys) og retro funktioner (mursten udvendigt, og øh ... mursten udvendigt). Men på grund af den tynde luft baseballs rejse længere der. Så for at kompensere de flyttede hegn tilbage til, hvor de er nu, ud over horisonten.

I begyndelsen af juli Vegas oddsmakers anslået chancerne for the Rockies vinde vimpel var de samme som æslet PUNCH vinde en Oscar. Og alligevel er det Rox var, kæmper med Dodgers i en afgørende serie for første sted. Man skulle tro, at hele byen vil være abuzz, og de ville det ikke var for de mere vigtige Denver Broncos præ-sæson spillet på søndag.

John Elway er til Denver, hvad Andy Taylor er at Prentiss og Jesus er til Rom.

I nærheden ligger Red Rocks, et udendørs amfiteater skæres i et bjerg. Det er en betagende omgivelser. Hvis John Denver var stadig i live det er her, han ville være at spille hver uge, at dele regningen med Harry Chapin, hvis han stadig var i live. Red Rocks har også den ære at være den eneste amerikanske mødested, hvor Beatles ikke sælge ud.

Der er ny mening til "Rocky Mountain High". Myndigheder har beslaglagt næsten 20,000 marihuana planter fra Colorado nationale skove. Det er slemt nok Rangers har at gøre med bjørne stjæle pic-i-nic kurve, nu de har at slås med internationale narkotikakartellerne. Jeg vil vædde på, hvis disse anlæg blev der i 60'erne, at Beatles koncert ville have solgt ud.

Denver er den mest seksuelt aktive by i Amerika. Svangerskabsforebyggende salg er 189% højere inden for bygrænsen, end det nationale gennemsnit (salg af kvindelige prævention er en whopping 278% højere). Tilfældigt, Denver har også verdens største bryggeri (Coors).

Og let det bedste, mest dramatiske tordenvejr! Kæmpe bolte af lettelse skabe en spændende panorama, og hvad bedre sted at se dem, end en radio stand på et baseball stadion omgivet af elektronisk udstyr og lys tårne?

Lokale beboere siger den bedste måde at forberede sig er at tage til efterretning, at vinden brokker sig, og den første ko blæser hen over himlen.

Der er nu kun én avis i byen, skal stillingen. DEN Rocky Mountain NEWS (min favorit af de to, fordi det engang gav Almost Perfect en anstændig anmeldelse) foldet i februar efter 150 års tjeneste. Og det er nu en alt for velkendt scenario i de fleste større byer. Har Al Gore har nogen idé om dette, da han opfandt internettet?

Trafikken er stadig bakkes op fra sidste års Demokratiske konvent. Og der er stadig folk gå til deres biler efter at have deltaget Obamas takketale.

Og hvis du kører fra "Lodo" til I-70 med børn, og du er på udkig efter en sjov ting for dem at gøre, få dem tælle antallet af pistol butikker, de ser. Det vil Kinder blive besat på hele turen!

You gotta love navnet Denver's borgmester - Hizzonor John Wright Hickenlooper.

Ting ikke at gå glip af: The Butterfly Pavilion insekt zoo, "Mind Eraser" rollercoaster på Elitch Gardens, kæmpen cement dias ved Bear Valley Park, der ligner en vagina, den Buckhorn Exchange restaurant med 500 udstoppede dyr (det er hvordan jeg forestiller mig, Elizabeth Hasselbeck's soveværelse), stenen markør, der hævder at være fødestedet for den cheeseburger, at Dick's Sporting Goods Park, og enhver CVS apotek for svangerskabsforebyggende midler.

De Dodgers vandt to ud af tre, og vi fik et hastigt tilbagetog til dronningen City.

I morgen: Cincinnati

mandag den 12. oktober 2009

Forvandle dit hjem med moderne hjem Lys


Hvis du er interesseret i remodellering et rum i dit hjem, og du vil have noget mere moderne, du ønsker at sikre, at du ser på belysning til hjemmet, der falder i den moderne kategori. Hvad enten bruger en betydelig mængde af penge eller blot et par tusinde dollars på remodel jobbet, er det vigtigt, at du ikke overser den værdi, ny belysning tilbud. Den rigtige belysning vil ikke blot give behov for belysning, men det ville også skabe stemning, et rum, der er behagelig, og æstetisk tiltalende. Mange mennesker tror stadig, at moderne armaturer skabe et rum, der ser ud og føles kold, men i virkeligheden, ville det rette lys stativet gøre rummet føler sig varm og hjemlig.

Som du går gennem dine remodeling projekt, chancer er du vil lægge ny maling på væggene, tilføje eller anden form for ny gulvbelægning, og ser på mulighederne for vinduet behandlinger, men vigtigst af alt, så glem ikke betydningen af moderne hjem belysning. Selv om hver person har sin egen metode til ombygninger, kan du selv starte med shopping for lyset stativet først og derefter beslutte, om den overordnede flow du ønsker at opnå. Resultatet ville være et smukt rum, der har en ny klage, ikke kedelig rum, du havde før.

For alle Remodeling job, er det ene element, der betragtes som kritisk belysning stativ. Faktisk vil du opdage, at dit nye moderne hjem belysning bliver kontaktpunktet, den ene aspekt af det rum, at alle meddelelser og beundrer. Forestil Dem, at tage det gamle, trist værelse og omdanne den til en, der ser rummelige, lyse, og sofistikeret, hvilket er nøjagtigt det resultat, du ville få.

Hvis man ser på gamle stil belysning, er det let at genkende de dinginess det skaber, ikke kun fra den stil, men også fra at producere dårlig belysning. Det er derfor, vi anbefaler, at du mener noget andet, en type lygte med moderne appel gør hele rummet udseende og anderledes. Du vil finde det rum, ser mere opdateret, lysere, og langt mere komfortable, alle ved at vælge ny belysning.

Når du begynder din søgning efter nye moderne hjem belysning, vil du sandsynligvis føle sig lidt overvældet på alle muligheder. I dag, markedet er oversvømmet med tusindvis af muligheder, armaturer, der bruger innovative design og materialer. Moderne belysning kan bruges i alle rum, såsom alrum eller den. I dette tilfælde kan du se på fri spor, som er en ny form for spor af belysning, der giver dig mulighed for at flytte stativet lettere, så du har større kontrol over, hvor meget og retningen af belysningen. Gratis spor i dag køre på vedvarende lav spænding, hvilket betyder, at du kan placere lyset nemmere uden at blive brændt og samtidig spare en betydelig sum penge.

Mens spor belysning er en stor overvejelse, kan du også se på nøgne ledning belysning, hvilket er meget raffineret. Denne form for moderne hjem belysning også kører på kontinuerlig lav spænding, samtidig med at det adskiller sig i udseende og alsidig funktionalitet. Konstruktionen omfatter belysning, hvor ledningerne er udsat og kan gled fra den ene side til den anden baseret på personlige præferencer. I modsætning til nogle af de ældre stilarter belysning, afkøles den nøgne tråd brænder på kun 12 volt, så du aldrig behøver at bekymre sig om forbrændinger og tilføjede bekvemmelighed, kan du vælge et fast punkt, der kører på en fjernbetjening.

Selv om en af de dyrere muligheder for moderne hjem belysning, er forsænket belysning også en god måde at opnå en ren, sofistikeret look. I stedet for lys hængende ned fra loftet, forsænket belysning er konstrueret, så pæren er inde i loftet, hvilket betyder, at ring omkring belysning er flush. Den eneste ulempe ved at forsænket belysning er prisen. Men, når man tænker på de faglige, rene look, du får fra forsænket belysning, investeringen giver god mening.

Endnu en mulighed, at vi ønsker at tale til moderne hjem belysning er kendt som glorie belysning. Folk elsker denne mulighed i, at halo belysning er overkommelig, og fordi det er så populært, er det let at finde. Hvis du er remodeling en formel rum i hjemmet, da glorie belysning ville være ideelt, men selvfølgelig kan du altid mikse og matche de forskellige moderne inventar stilarter for de forskellige rum i hjemmet. For eksempel kan du installere gratis spor til alrum, en lysekrone til foyeren, pendel belysning til køkkenet, og glorie belysning til spisesalen.

Uden tvivl, har mulighederne for moderne armaturer aldrig været mere spændende. Bare husk at se på den mængde plads, du har, dit budget, og selv foretrækker, og derefter nyde shopping oplevelse, at finde præcis den type moderne hjem belysning ønskede.

Om forfatteren

Ønsker du at forvandle dit hjem, til at se mere elegant, så bør du overveje at udskifte din belysning med moderne hjem belysning. Ylighting er et godt sted at starte, da de tilbyder et omfattende udvalg af moderne og nutidig belysning design.

torsdag den 1. oktober 2009

TTAB kaster Out konkursramte Indsigelse mod \ "Secrets of the Millionaire MIND \"

Opposer Learning bilag blev oplært af TTAB i sin indsigelse mod registreringen af varemærket Secrets of the Millionaire MIND for bånd og cd'er, diverse trykte materialer, og uddannelsesmæssige tjenesteydelser i forbindelse med selvstændig forbedring og rigdom akkumulation: (A) opposer forsømt at bevise sin stående, (B) opposer ikke godtgjort, at emnet varemærke er blot beskrivende i henhold til § 2 (e) (1) og (C) opposer fejlagtigt hævdede, at mærket ikke kan registreres som titlen på et enkelt arbejde, da \ "den Ansøgningen er baseret på vilje til at bruge varemærket inden for handel og denne rekord ikke fastslå, at ansøgeren ikke vil bruge den foreslåede mærke i forbindelse med sin internationale klasse 9 varer på en række kreative værker. \ "Learning bilag Holdings, LLC v. True Power International, Ltd, oppositionen nr. 91168283 (27. juli 2009) [ikke precedential].


Stående: I en simpel beskrivende opposition, behøver opposer kun fastslå, at det er en konkurrent til ansøger. Opposer Learning bilag undladt at præcisere, at minimal hurdle. Det hævdes i indsigelsen, at det er en konkurrent til sagsøgeren, men True Power benægtet disse påstande, der forlader opposer til sit bevis. Opposer indført \ "noget direkte bevis, vidnesbyrd eller på anden måde, for at fastslå, at det er" beskæftiger sig med salg af varer eller tjenester på uddannelsesområdet i forbindelse med selvstændig forbedring og rigdom akkumulation »eller i enhver anden virksomhed for den sags skyld. \"

Derfor undlod Learning bilag til at fastlægge sin kompetence til at anlægge denne opposition. Ikke desto mindre fortsatte bestyrelsen, for fuldstændighedens skyld, adresse opposer påstande.

Mere Særpræg: Læring bilag påberåbes ordbog med definitioner af \ "hemmelige, \" \ "millionær, \" og \ "husk \" i gældende, at Secrets of the Millionaire MIND \ "beskriver præcist, hvad ansøgeren fremlægger i sin pædagogiske varer og tjenesteydelser : hemmelighederne af velhavende mennesker. \ "

Sagsøger, selvfølgelig, hævdede, at varemærket er en suggestiv, og at en etapevis ræsonnement proces er nødvendigt at fastlægge specifikke egenskaber af sine produkter og tjenester.

Bestyrelsen fandt, at Learning bilag havde undladt at opfylde sine byrde at bevise, blot beskrivende ved en overvægt af beviser. Det fandt den mening og betydning af varemærket at være \ "ikke er så umiddelbart og direkte informative som kun at være beskrivende. \"

Sætningen Secrets of the Millionaire MIND kan tyde på emnet for de varer og tjenesteydelser, men der er noget af en atmosfærisk kvalitet til den sætning Secrets of the Millionaire HENSYN TIL, at mindsker umiddelbarheden i alle oplysninger, som meddeler, at de varer og tjenesteydelser . Vi tilføjer, at der ikke er tegn på posten for at støtte opposer's påstande om, at det bestemt sætning eller lignende sætninger, der normalt anvendes af tredjemand i den relevante branche.
Titlen på en enkelt arbejde: Læring bilag hævdede, at \ "Ansøger søger, gennem" bagdøren, «til varemærke navnet på den bedst sælgende bog Secrets of the Millionaire Mind, forfattet af T. Harv Eker, \", og at titlen på en enkelt arbejde er ikke registreres.

Ansøger påpegede, at deres ansøgning er baseret på intent-to-use, og sagsøgeren er derfor ikke udelukket fra at udvikle en anden bog i en serie, eller andre varer og tjenesteydelser, som er nævnt i ansøgningen. Desuden opposer ignoreret andre identificerede varer og tjenesteydelser, som kortene, og seminaret.

Selvfølgelig gjorde bestyrelsen opmærksom på, at \ "[t] han titel af et enkelt kreativt arbejde ikke registreres på hverken hoved-eller Supplerende Registrer medmindre titel har været anvendt på en række kreative værker. \" Herbko Int'l v . Kappa Books, Inc., 64 USPQ2d 1375, 1378 (Fed. Cir. 2002). Bøger, lydoptagelser, dvd'er, og audio-cd'er er som regel enkelt kreative værker.

Spørgsmålet om, hvorvidt et varemærke er titlen på en enkelt arbejde er bundet til den model for brugen. Her,
den \ "single arbejde \" fordring ville velsagtens kun gælde for klasse 9 varer. Men, som Sagsøger hævdede, dette er en ITU ansøgning og optage, ikke fastslå, at ansøgeren ikke vil bruge varemærket på en række af kreative værker.

Derfor er denne \ "single arbejde \" påstand blev også en taber.

TTABlog kommentar: På samme dag som denne afgørelse, bekræftede bestyrelsen en afvisning af at registrere den påståede varemærke Critters TIL SELSKAB for børnebøger med den begrundelse, at udtrykket blot var titlen på et enkelt arbejde. Ansøger indgav ansøgning som en ITU, men når det indgav sin SOU, for et bedømmelsesudvalg, justitsministeren ind i \ "single arbejde \" afslag. I re Alphacritters, Inc. Serial No 76573434 (27. juli 2009) [ikke precedential].


Tekst Copyright John L. Welch 2009.