søndag den 26. juli 2009

Alarmerende Afrika mandlige homoseksuelle hiv sats

HIV blandt homoseksuelle mænd i nogle afrikanske lande er 10 gange højere end blandt den almindelige mandlige befolkning, siger forskning i medicinske tidsskrift The Lancet.

Rapporten sagde fordomme mod homoseksuelle mennesker var der fører til isolation og chikane, hvilket igen førte til risikabel seksuel praksis blandt homoseksuelle samfund.

Men risikoen er ikke begrænset til bøsser, som mange af de smittede har også kvindelige seksuelle partnere.

Rapporten opfordrede til øget uddannelse og ressourcer i kampen mod HIV.

The Oxford University forskere konstateret, at udbredelsen af HIV / AIDS blandt homoseksuelle mænd i Afrika syd for Sahara har været "drevet af kulturelle, religiøse og politiske uvilje til at acceptere [bøsser] som ligeværdige medlemmer af samfundet".

Bly forsker Adrian Smith fortalte BBC var der "dybe stigmatisering og social fjendtlighed på alle niveauer i samfundet om enten samme køn adfærd blandt mænd, eller homoseksualitet".

"Det har den konsekvens, at denne gruppe bliver ekstremt svært at nå," sagde han.

Hr. Smith sagde, at homoseksuelle mandlige køn altid havde været erkendt som værende særligt farligt med hensyn til kontraktindgåelsesniveau hiv / aids.

Men homoseksuelle mænd var også større sandsynlighed for at blive involveret i andre højrisiko-adfærd, herunder køn arbejde, der har flere partnere og være i kontakt med intravenøs stofbrug, sagde han.

Uddannelse afgørende

George Kanuma en homoseksuelles rettigheder aktivist i Burundi, fortalte BBC mange mænd "skjule deres seksuelle orientering" til at blive gift og få børn, men fortsætter med at have sex med mænd.

"De fleste af dem ved, at du kan kontrakten hiv / aids eller en infektion, når du gør sex med kvinder, men ikke når du har sex med en anden mand," sagde han.

Hr. Smith sagde, at der var "et desperat behov for at levere en grundpakke med forebyggelse for hiv", herunder at sikre levering af kondomer.

"Der er også behov for at bevidstgøre, uddanne dem, der er involveret i hiv, samspillet med mænd, der dyrker sex med mænd, til at uddanne dem, der er involveret i pleje og forebyggende aktiviteter," sagde han.

FN's aids-agentur anslår, at 33 millioner mennesker i verden har hiv, hvoraf to tredjedele lever i Afrika syd for Sahara.

mandag den 13. juli 2009

Robotteknologi og principper og praksis for Automatic Process Control med Systems Boeger

Biomimetiske Robotics: Mekanismer og Control
De grundlæggende vilkår for robotteknologi, fra en rumfart perspektiv, kan være meget godt, som overvejer netop området robot mekanismer. Biomimetiske robot mekanismer er grundlæggende for manipulatorer og til fods, på mobil, og flyvende robotter. Et særkende ved bogen er, at en samlet og integreret behandling af biomimetiske robot mekanismer der tilbydes. Denne bog er bestemt til at forberede en studerende for det næste logiske modul i et kursus i robotteknologi: praktisk robot-kontrol design. Hele bogen, i hvert kapitel, er der indført den vigtigste og den seneste udvikling med relevans for emnet. Selv om bogens primære fokus er på forståelse af principperne, datamodellering er også tages behørigt betydning som en selvfølge. Eleverne opfordres til at anvende de beregningsmæssige værktøjer, de finder passende
at løse de eksempler i øvelserne.
http://uploading.com/files/9SM2M3B9/0521895944.rar.html
http://bitroad.net/download/4bf46f08886e17e8af1c1380e9295db7d/0521895944.rar.html



Sikker projektering og drift af processen ventilationskanaler og emissionsbegrænsende systemer
Formålet med denne bog er at give vejledning til design, evaluering, og drift af systemer til at indsamle og behandle spildevand gasser og dampe ventilerede fra processer. Disse systemer kan bestå af headere og indsugningsrørsystemer af rør eller ductwork og omfatte andre komponenter, rute eller behandle spildevandet gasser og dampe fra deres oprindelse i processen fartøjer, udstyr, og lagertanke til den endelige bortskaffelse eller destruktion system.
http://www.uploading.com/files/TVQ257YE/safe_design_and_operation_of_process_vents_and_emission_control_systems.rar.html
http://rapidshare.com/files/251072567/safe_design_and_operation_of_process_vents_and_emission_control_systems.rar



Essentials proceskontrolsystem
En af de unikke træk ved denne bog involverer vores dækning af to større og større områder i processen design og processtyring. Den første er samspillet mellem steady-state design og kontrol. Den anden er plantwide kontrol med særlig vægt på udvælgelse af kontrolstrukturer for en hel multi-enhed proces. Andre bøger ikke har beskæftiget sig med disse områder i en kvantitativ måde. Fordi vi føler, at disse fag er centrale for missioner procesdesign ingeniører og processtyring ingeniører, vi bruger to kapitler til dem.
http://www.uploading.com/files/ZXW1LMC9/essentials_of_process_control_mcgraw-hil...pdf.html
http://rapidshare.com/files/251312869/essentials_of_process_control_mcgraw-hill_1997.pdf



Principper og praksis for Automatic Process Control, 2nd Edition
Kapitel 1 og 2 viser de definitioner af begreber og matematiske værktøjer, der anvendes i processen kontrol. I denne udgave Kapitel 2 understreger bestemmelse af det kvantitative egenskaber ved den dynamiske respons, bilæggelse af tid, frekvens svingningsperioden og dæmpning ratio, og de-understreger den nøjagtige fastlæggelse af de analytiske svar. På denne måde vil den studerende kan analysere reaktion af et dynamisk system uden at skulle foretage den tidkrævende evaluering af koefficienterne i den delvise brøkdel expansion.Chapter 5 præsenterer design og specifikationer for de grundlæggende elementer af et kontrolsystem: sensorer og sendere, reguleringsventiler, og feedback-controllere. Præsentationen af reguleringsventiler og feedback controllere er blevet udvidet. Kapitel 5 bør undersøges sammen med tillæg C, hvor praktiske driftsprincipperne for nogle fælles sensorer, sendere, og reguleringsventiler præsenteres.
http://uploading.com/files/2QAHYQ1B/smith___corripio.pdf.html
http://rapidshare.com/files/251311847/smith___corripio.pdf

lørdag den 11. juli 2009

Torierne loefte om at skaere ned quangos

David Cameron, er at love at reducere antallet af ikke-folkevalgte quangos at spare penge og øge ansvarlighed.

torsdag den 2. juli 2009

Mandelson topples Evan Davis fra Sindy 'pink liste'

Mere end et dusin tal fra radio-og tv-og forlagsvirksomhed er nævnt i dette års Independent on Sunday "pink liste" - en liste over de 101 mest indflydelsesrige bøsser og lesbisk mennesker i Storbritannien. Sidste års nummer et, i dag præsentationsværten Evan Davis, podekviste til 12. sted - erstattet i toppen af erhvervslivet sekretær Lord Mandelson. Kultur [...]