mandag den 31. august 2009

Graa og baka Sued

mandag den 24. august 2009

Oceana Pier overse-8x10-$ 275

$ 275 - unframed
Free Shipping
at købe klik på \ "Køb nu \"-knappen for at betale med PayPal eller kreditkort


mandag den 17. august 2009

Ben Cardin om mainstream medierne

I sidste uge, den Sentinel lørdag ned med US Senator Ben Cardin. Hele deres samtale er en god læser, men denne udveksling i løbet af de vigtigste medier fangede vores øjne.

Den Sentinel: Et af de andre ting, jeg ønskede at dække for jeg gætte for bestanddele, for yngre vælgere specielt, er der sådan en overflod af information derude eller evnen til at få adgang til oplysninger, men det ser ud som om information er blevet udvandet til, hvor det ikke kan findes. Hvordan kan du bekæmpe det?

Cardin: Jeg ved ikke, at det er udvandet, så du ikke kan finde det - er der oplysninger, tilgængeligheden af oplysninger er næsten ubegrænset på grund af evnen til at søge på internettet. Hvad jeg finder frustrerende er kvaliteten af god rapportering. Der er ikke mange gode, undersøgelsesorganer arbejde, der gøres i dag. Nu vil jeg se på, hvad jeg gør i USA senatet og se på antallet af lokale journalister, der dækker det, jeg gør, og det er ikke særlig mange. Og det samme er tilfældet for virksomheder i Maryland og det samme er tilfældet for skoler eller miljøspørgsmål, er der bare ikke - kvaliteten af efterforskningsmæssige rapportering, kvaliteten af de nyheder etater af vores lokale aviser har været stærkt reduceret, og en af grundene det er i høj grad mindskes er fordi folk får deres nyheder online og få det med færre omkostninger, og derfor er de finansielle evne til lokale aviser for at bevare robust etater er kompromitteret. Jeg har svaret til det, men det er --

Den Sentinel: Hvad er dit svar?

Cardin: Tja svaret er først og fremmest skal de have forskellige - andre indtægter valgmuligheder end reklame og abonnement.

Den Sentinel: Såsom ...

Cardin: Tja, jeg har foreslået, at hvis der er lokale folk, der ønsker at bidrage til at støtte det gennem en non-profit, bør de være i stand til at bidrage til en nyheder organisation som en non-profit. Og jeg har også foreslået, at du bør se op kompensation for oprindelige nyhedskilde på internettet, bør der være en måde at papirerne bliver økonomisk kompenseret for deres arbejde bliver brugt på Internettet, det oprindelige arbejde.

Den Sentinel: Den oprindelige arbejde, som en ophavsret.

Cardin: Ret. Det er umuligt at gøre i henhold til vores nuværende tillid love. Der er ingen måde, at en lokal avis kan holde sine oplysninger fra internettet uden at have en forståelse for andre nyheder organisationer, ellers vil du blive ved en forfærdelig konkurrencemæssig ulempe.

Den Sentinel: Og du ved det problem, at alle i nyhedsindustrien ville have med en non-profit-regeringens indblanding.

Cardin: Der er ingen statslig indblanding; det er at beskytte det! Er regeringen gribe ind i kirken? Kirken er en non-profit.

Den Sentinel: Men det er - du forstår, udseendet versus virkelighed.

Cardin: Jeg forstår udseende. Og når jeg forklare det, folk begynder at sige "Hey, vent, måske du har ret." Jeg mener, det er samme model, vi bruger til private skoler, er det den samme model, vi bruger for kirker, og det bevarer regeringen opholder sig væk fra det - jeg vil modsætte sig noget, der vil gøre det muligt for regeringen at gribe ind i den frie presse.

Det er imod den frie presse, fri presse er til at arbejde selvstændigt. Dag, hvad der sker, er på grund af den aktuelle markedsplads, du miste checks and balances, at en fri presse bestemmer i et demokratisk samfund, fordi du ikke får de samme investeringer i uafhængig rapportering. Derfor har du brug for en model, der kan arbejde, og den virkelighed i livet er, at abonnement og reklame er ikke til at arbejde, så hvis de øvrige indtægter, og hvad er der galt med en privat fond er i stand til at støtte en uafhængig nyheder organisation for sin samfund?

torsdag den 6. august 2009

Taliban kraever

lørdag den 1. august 2009

It's Disse Smitsomt Igen Causing Chaos!

Som lovet forgreningspunktet og Bent Frame ... men først

Først de seneste happenings i min verden. I går Dekorationssukker stoppet .... helt! Nej, jeg ikke ændre min mening og beslutte, at bare strippet vægge var "på mode" look, men min mor har fanget svin influenza. Tidligt i morges fik vi et opkald fra hende siger hun var syg og da hun har en kiste problem, og nogle hjerteklap problemer, det er ganske bekymrende, at hun har fået det. Det betød, at vi i går havde til at arrangere Tamiflu, antiviral medicin for hende, og kontrollere, at hun havde alt, hvad hun skulle. Så venter på linje med medicin (det tog en time!) Derefter at få sin vand, juice, paracetamol, frugt, suppe og sikre mor var behageligt ... alle tog tid.

Jeg må indrømme, at jeg var slet ikke imponeret over det system, som er blevet nedsat for at indsamle de Tamiflu ... det tager for evigt. Min DH mente, at jeg ville få virkelig krydse med den dame, som beskæftigede sig med os, da hun syntes virkelig forurettede, at de var blevet oprettet som et indsamlingssted og holdes klagede over, hvor meget ekstra arbejde, det var forårsager. Jeg må indrømme, at jeg var lidt miffed med hende, men jeg formåede at forblive cool .... hvis måske lidt pludseligt, som ikke er som mig overhovedet. Men når jeg endelig fået medicinen fra hende jeg gjorde det rigtige toner af sympati og glattede det over. Der er ingen mening i at krydse det bare gør at alle føler sig dårligt. Så jeg holdt min fred med hende.

Min mor har ikke ønsket mig at gå i. ... bare lade tingene på døren ... så hvis jeg ville! Hvis jeg skal få det så kan jeg lige så let få det en overfyldt supermarked få hende shopping. Jeg var nødt til at kontrollere, hun var OK og komfortable mig selv eller jeg vil kun have bekymret og følte dårlig. Det er frustrerende, at vi kan kun vente, nu og håber, at hun ikke får nogen komplikationer. Jeg er en arrangør, der kan lide at gøre tingene, og jeg hader det, når jeg har ingen kontrol over en situation som denne en !!!!! Jeg afholdt hende til ekstreme ... sørget hun havde inhalatorer, paracetamol, vand .. at hun forstod tabletter, og at telefonen blev oprettet ved siden af sengen .. og så videre! Min DH tænkte jeg vil aldrig stoppe! Jeg må indrømme, at selv jeg cringed ude af vane jeg lænede over at kysse hende farvel og kun lige stoppet mig selv ..., der ville have været dumt!

At have gjort alt, at det var sent på dagen, inden jeg kom tilbage og retfærdig måde for sent at starte udsmykning. Jeg vil se, hvad morgen bringer, og jeg vil passe det ind som jeg har tid. Indtil da, min, hvad en temmelig rodet, jeg har lavet af det rum, lol! Men behov skal når djævelen drev. Det vil være endnu mere værdsat, når den sidst færdig, lol!

Jeg sagde at jeg havde en gave til dig i dag, og jeg har. Det er bøjet, studsede skygge ramme jeg brugte i mit layout Lilly. Overførslen er en psd fil og png filer plus nogle enkle instruktioner om, hvordan man kan bruge det nemt.

Den psd består af tre lag: drop shadow lag, den skabelon at klippe foto til at forme og den hvide grænser. Det png filer er de samme som ovenfor. Det er nemt at bruge, skal du åbne det foto, du vil bruge og rammen filer. Flyt dem alle ind i en ny fil, 300dpi, 12x12. Overgangen billedet, før du har det i den position, du ønsker, og bruge en klipning maske for at afslutte det, og du fik den! Sound kompliceret? Ikke en smule blot læse de instruktioner, der kommer med det, og det er en brise.

For de af jer, der havde anmodet om et tutorial på hvordan man laver en fra bunden .... jeg vil skrive en og post det i slutningen af ugen for dig at give det en gå.

Du kan hente rammen her

Tja, jeg har brug for at køre nu og tjekke på min mor og min kat ikke ser meget godt enten i dag, har brug for et nærmere kig på ham også.

Har en stor dag og have det sjovt!

Technorati Tags: split Bent frame, grafisk design, freedownload, Scrapbooking