lørdag den 17. september 2011

Websitet Nythustilbud.dk hjaelper dig med at skaffe de bedste tilbud paa tagrende opgaven

Nythustilbud.dk står bag en genial og gratis tilbudsordning, der tilbyder at bygge broen køberen og fagmanden imellem. Ofte er det en tidskrævende og uoverskuelig opgave at rette henvendelse til flere uafhængige tagrende fagmestre, kun for at rekvirere uafhængige bud til sammenligning.
Alene det at skabe kontakt til nogle få selskaber, med tid nok til at løse dit projekt, kan oftest være en besværlig opgave. Dersom du har en tagrende opgave, som kræver fagfolk, har du indtil dags dato gjort det sådan, at du som køber henvender dig til adskillige konkurrerende fagfolk i lokalområdet. Hvis udviklingen stadig udvikles, er det hurtigt sluttet. Nythustilbud.dk har et website der kan hjælpe med at formidle en forbindelse fra købere til alle afskygninger af firmaer. Via Nythustilbud.dk kan du få leveret tre konkurrerende prisoverslag at vurdere på tagrende, huntonit, haveflise, kældergulv renovering, græsklipning, gulvkrydsfiner og stort set alle øvrige almene projekter.
Det er jo 100% gratis og uforpligtende. Ingen vil tvinge dig til at gennemføre en handel. Tagrende fagspecialisters fordel ved metoden, kan helt tydeligt observeres på de ekstra kunder de kan få, holdt op mod fortidens måde, da konsumenter oftest opsporede tagrende fagmænd ved benyttelse af den lokale telefonbog, som tagrende fagfirmaet for øvrigt lige så vel betalte for at bringe reklamer i.

For fagmanden, er denne ordning lig med en helt tilsigtet reklame, frem for at skyde med spredehagl i forskellige regionalaviser, telefonbogen, de gule sider mm. Processen er på en sådan måde, at du skal beskrive den opgave du skal have udført en gang, og så skal du faktisk bare vente. Inden længe vil du modtage opringninger fra tre forskellige fagfolk, der ønsker at se på det pågældende arbejde og tilbyde pris. Servicen, som her tilbydes er komplet gratis og ingen presser dig til at indgå en aftale.