torsdag den 7. august 2008

Håndværkere gennem BPR

bpr.dk har en internet hjemmeside som udelukkende kan bygge broer mellem bygherre og fagmand. bpr.dk forsimpler det besværlige arbejde bygherrer er nødt til at gennemgå ved at modtage tilbud fra samarbejdspartnere. Bare spørg på arbejdet én gang på hjemmesiden.
3 forskellige fagfolk kontakter dig med det formål at give et tilbud. Den service, som tilbydes fra bpr.dk er 100% gratis og uden du er tvunget til at købe noget.

Det er nu meget populært at få frembragt håndværksmæssige priser og betingelser over internettet. Fremtil nu har man gjort det på den måde, at man som kunde selv kontakter virksomheden alle de gange man har et stykke håndværksmæssigt arbejde, der skal ordnes. Hvis det, som forventet, viser sig at tendensen fortsættes lige så hurtigt, som den har vist sig at gøre indtil nu, vil den traditionelle metode snart være fortid. I tiden fremover er det fagmesteren som kontakter dig. Tit og ofte er det et tidskrævende arbejde at tage kontakt til forskellige og uafhængige fagfolk kun med det ene formål, at modtage lidt forskellige og uafhængige forskellige prisoverslag at sammenligne til at sammenligne. Blot at få lokaliseret en der har tid til at se på arbejdets karakter er for mange ofte en stor opgave. bpr.dk er dem der hjælper dig med at skabe kontakt mellem fagmænd fra enhver branche og de bygherrer, som skal benytte deres ekspertise. Proceduren er på den måde, at du præciserer din opgave på hjemmesiden bpr.dk, og så er din opgave ikke længere. Inden for meget kort tid vil du blkive kontaktet af tre dygtige specialister, som alle ønsker at aftale tid til at besigtige opgaven og afgive tilbud. Derefter udvælger du simpelthen det tilbud, kan kan opfylde dine præmisser på den bedste måde. Notér dog at det er helt fri for forpligtelser at indhente flere forskellige tilbud på bpr.dk, så du er ikke nødsaget til at underskrive en handel.
Det bør nævnes at det er fri for omkostninger at rekvirere et flere forskellige håndværks tilbud at sammenligne hos bpr.dk, da firmaet betaler et lille gebyr som går til at være tilknyttet ordningen. Nogle ville måske bekymre sig om firmaet derfor tillægger beløbet fra sit abonnement i den anden ende, men sådan går det ikke til. Alle tilmeldte samarbejdspartnere accepterer at man, som forbruger, får tre alternative og konkurrerende tilbud. Af samme grund tilbyder de den mest fordelagtige pris de er i stand til at levere, for at det er dem der vælges.
Det er faktisk sådan, at denne måde at indhente tilbud på gør det på samme tid mere enkelt og på bedre vilkår for bygherrerne. Specialistens fortjeneste ved at benytte denne metode ligger i de mange ekstra arbejder han kontaktes om, i forhold til den tidligere metode, hvor bygherre i reglen fandt virksomhederne via telefonbogen, som han desuden ligeledes måtte betale en pris for at holde sig repræsenteret i.

For eksperterne er denne metode en helt målrettet markedsføring, fremfor at investere reklamepenge i lokal håndbogen, de gule sider mm. På bpr.dk er det muligt at indhente tilbud fra malere, tømrermestre, murermestre, smedefirmaer, anlægsgartnerfirmaer, jordvarmevirksomheder, kloakarbejdere, arkitekter, samt alle tænkelige almene håndværksbrancher, men derudover også regnskab, advokater mm. Flere nye arbejdsgrene kommer løbende til, så man kan jo altid forsøge sig. Det er jo, som tidligere nævnt, fri for beregning og ingen vil forsøge at tvinge dig til at indgå en aftale.